Рецептури Рецептури

Рецептури

"Зееландія" пропонує надзвичайні можливості для розширення асортименту сучасних виробів.

Тістечко Сакура

Це тістечко як цвітіння японської вишні, сакури: ніжне наче хмаринка.

Торт Фісташка з шоколадом

Ніжне поєднання фісташкового бісквіту, фісташкового мусу, та мусів на білому та молочному шоколадах.

Торт Малиновий мохіто

Ароматне малинове конфі, лимонне кремо, крем-брюле та ніжний фісташковий бісквіт, нотки лайму та м'яти. Ідеальне поєднання смаку для літніх вечірок.

Торт Абрикос-Маракуйя

Неймовірне поєднання фруктового кюлі, крем-сиру, ніжного фісташкового кексу та шоколадно-фісташкового крустилану.

Торт Фісташка крем-сир

Яскравий торт, який поєднав у собі багатство смаку: фісташкового бісквіту та ніжного крем-сиру.

Торт Фісташка з малиною

Торт сучасна класика: найніжніший фісташковий біксвіт з вмістом подрібненої фісташки та малиновим наповненням.

Кекс Фісташковий

Ніжна тонкостінна текстура та унікальна соковитість м'якуша з вмістом подрібненої фісташки.

Тістечко Янтарне яблуко

Комбінація різних текстур: хрусткої та ніжної бісквітної з прошарком фруктового яблучного наповнення та крем-сиру.

Тістечко йогуртовий абрикос

Ніжне поєднання йогурту та абрикосу зі шматочками.

Вишневі бомбоні

Ці здобні вироби просто з бомбічним смаком: сухофруктів, шоколадних дропсів та фруктовою начинкою зі шматочками вишні в середині.

Булочка Тріо

А ця булочка поєднала в собі аж три смаки: ніжного ванільного крему, макової начинки та фруктової начинки зі шматочками абрикосу. Потрійна смакота!

Булочка Твіст яблуко-лісова ягода

Ванільна здобна булочка з подвійним фруктовим смаком: яблуком та лісовою ягодою.