Рецептури Рецептури

Тостовий хліб Орегон

Духмяний пшенично-житній тостовий хліб з житньо-солодовим екстрактом.

Тісто

0,700 кг   Борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Борошно житнє обдирне
0,060 кг   Тост мікс
0,100 кг   Бородіно мікс
0,045 кг   Дріжджі пресовані
0,050 кг   Цукор
0,040 кг   Маргарин 72%
0,007 кг   Коріандр мелений
0,006 кг   Сіль
0,040 кг   Екстракт житньо-солодовий (темний)
0,008 кг   Альфа Бейс
0,650 кг   Вода

Спосіб приготування

Тісто:

З'єднати рецептурні компоненти та замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Відлежування тіста протягом 15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,840 кг (з розрахунку 270-280 г/л форми). Закатати заготовку у вигляді батона, поділити на 4 рівних шматки і поперечно помістити їх у форму. Закрити форму кришкою. Остаточне вистоювання 50 - 60 хв. при температурі 37°C та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 200°C протягом 40 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Більше

Тостовий хліб Орегон