Рецептури Рецептури

Тостовий хліб Орегон

Класична лінійка тостових хлібів з американським ДНК.

Тісто

0,700 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   борошно житнє обдирне
0,060 кг   Тост мікс
0,100 кг   Бородіно мікс
0,045 кг   дріжджі пресовані
0,050 кг   цукор
0,040 кг   маргарин
0,007 кг   коріандр мелений
0,006 кг   сіль
0,040 кг   екстракт житньо-солодовий (темний)
0,008 кг   Альфа Бейс
0,650 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

З'єднати рецептурні компоненти та замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Відлежування тіста протягом 15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,840 кг (з розрахунку 270-280 г/л форми). Закатати заготовку у вигляді батона, поділити на 4 рівних шматки і поперечно помістити їх у форму. Закрити форму кришкою. Остаточне вистоювання 50 - 60 хв. при температурі 37°C та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 200°C протягом 40 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Тостовий хліб Орегон