Рецептури Рецептури

Тостовий хліб Невада

Класичний білий тостовий хліб з американським ДНК: з вологим дрібнопористим еластичним м'якушем.

Тісто

1,000 кг   Борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Тост мікс
0,040 кг   Цукор
0,040 кг   Маргарин 72%
0,040 кг   Дріжджі пресовані
0,480 кг   Вода

Спосіб приготування

ТІсто:

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Релаксація протягом 5 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 0,800 кг та помістити їх до форми (з розрахунку 260-270 г/л форми).
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 80-85%. Повністю закрити форми кришками.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 200°C протягом 40 хв.
Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Тостовий хліб Невада