Рецептури Рецептури

Тостовий хліб Колорадо

Гречано-цибулевий тостовий хліб з американським ДНК. Овочево-зернова лінійка тостових хлібів від Zeelandia Ukraine.

Тісто

1,000 кг   Борошно пшеничне в/г
0,300 кг   Суміш Гречаний Хліб
0,080 кг   Тост Мікс
0,040 кг   Маргарин 72%
0,040 кг   Дріжджі пресовані
0,010 кг   Аромальт Дарк
0,008 кг   Сіль
0,030 кг   Цибуля смажена
0,800 кг   Вода

Спосіб приготування

Тісто:

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 0,810 кг та помістити їх до форми (з розрахунку 265-275 г/л форми).
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 80-85%. Повністю закрити форми кришками.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 200°C протягом 40 хв.
Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Тостовий хліб Колорадо