Рецептури Рецептури

Тостовий хліб Канзас

Овочево-зернова лінійка тостових хлібів з американським ДНК.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,080 кг   Тост мікс
0,400 кг   Живі зерна Веггі
0,040 кг   маргарин
0,005 кг   сіль
0,045 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   Ферменто Форте
0,450 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Релаксація 5 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки по 0,840 кг та помістити їх до металевої форми (з розрахунку 280-285 г/л форми).
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°C та відносній вологості 80-85%. Повністю закрити форми кришками.

Параметри випікання:

Подова піч: час випікання 40 хв. при температурі 200°C.
Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Тостовий хліб Канзас