Рецептури Рецептури

Тостовий хліб Айова

Класична лінійка тостових хлібів з американським ДНК.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне цільнозернове
0,080 кг   Тост мікс
0,005 кг   Ферменто Форте
0,008 кг   сіль
0,040 кг   дріжджі пресовані
0,040 кг   маргарин
0,580 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

З'єднати всі інгредієнти та ретельно вимісити тісто 5 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°C. Поділити тісто на заготовки по 0,840 кг (з розрахунку 275-285 г/л форми). Закатати заготовку у вигляді батона, поділити на 4 рівні шматки та поперечно помістити їх у форму. Закрити форму кришкою. Остаточне вистоювання 60-80 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C. 

Параметри випікання:

Температура випікання 200°C. Тривалість випікання 40 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Тостовий хліб Айова