Рецептури Рецептури

Римські булочки Чіріоли

Булочки у вигляді кавового зерна або зерна пшеничі з характерно хрусткою шкоринкою та зерновим наповненням.

Рецептура

Група Вага / Об’єм
борошно пшеничне в/г 0,700
борошно житнє обдирне 0,200
Бородіно Мікс 0,100
дріжджі пресовані 0,020
сіль 0,023
Живі зерна Дарк 0,300
вода 0,630

Спосіб приготування

Змішати всі інгредієнти, замісити тісто 4хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій. Бродіння тіста – 1 год. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки вагою 0,120 кг, заокруглити і залишити відлежуватися протягом 5-10 хв. для кращого формування. Відформувати продовгуваті з гострими кінцями напівфабрикати, покласти на підпилену борошном тканину швом донизу та накрити тканиною, уникаючи звітрення. Провести кінцеве вистоювання протягом 40-60 хв. в умовах цеху. Перед посадкою в піч перекладаємо н/ф на листи, перевертаючи їх швом доверху.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 230-200°C із паро зволоженням.

Тривалість випікання 10-12 хв.

На початку випікання подаємо пар.

 

Ротаційна піч: 230-200°C із паро зволоженням.

Тривалість випікання 10 хв.

На початку випікання подаємо пар.

Римські булочки Чіріоли