

Хліб злаковий
Хліб злаковий
Багатозерновий хліб.
Тісто
80,000 кг | борошно пшеничне 1 гатунку | |
20,000 кг | Круасан Злаковий | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
2,000 кг | сіль | |
2,000 кг | олія соняшникова | |
12,000 кг | Браун Нектар | |
62,000 кг | вода |
Спосіб приготування
- Замісити тісто на 1-й швидкості 4 хв. та на 2-й швидкості 6-7 хв.
- Температура тіста 27-28°С.
- Вологість тіста 42,2%.
- Бродіння тіста 50-60 хв., в умовах цеху уникаючи завітрення.
- Поділити тісто на заготовки по 0,660 кг, сформувати у вигляді батона та покласти на листи.
- Тривалість вистоювання тістових заготовок 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості повітря 75-80%.
Параметри випікання:
- Подова піч: верх - 230°С, низ - 210°С, тривалість випікання 25-28 хв. (залежить від маси тістової заготовки).
- На початку випічки подати пар.
- Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від конструктивних особливостей печі.
