Рецептури Рецептури

Хліб злаковий

Багатозерновий хліб.

Тісто

80,000 кг   борошно пшеничне 1 гатунку
20,000 кг   Круасан Злаковий
2,500 кг   дріжджі пресовані
2,000 кг   сіль
2,000 кг   олія соняшникова
12,000 кг   Браун Нектар
62,000 кг   вода

Спосіб приготування

  • Замісити тісто на 1-й швидкості 4 хв. та на 2-й швидкості 6-7 хв.
  • Температура тіста 27-28°С.
  • Вологість тіста 42,2%.
  • Бродіння тіста 50-60 хв., в умовах цеху уникаючи завітрення.
  • Поділити тісто на заготовки по 0,660 кг, сформувати у вигляді батона та покласти на листи.
  • Тривалість вистоювання тістових заготовок 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості повітря 75-80%.

Параметри випікання:

  • Подова піч: верх - 230°С, низ - 210°С, тривалість випікання 25-28 хв. (залежить від маси тістової заготовки).
  • На початку випічки подати пар.
  • Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від конструктивних особливостей печі.
Хліб злаковий