Рецептури
Хліб Bon Legume

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, голозерний овес, соцевиця, кунжут, насіння гірчиці, морква та пряна цибуля. Джерело вітамін B1 (15% добової норми), ароматний та смачний.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне цільнозернове
0,200 кг Суміш Ягеллонська Фрі
0,600 кг Живі зерна Веггі
0,100 кг Сідмікс Керрот
0,025 кг дріжджі пресовані
0,005 кг сіль
0,750 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості. В кінці замісу додати Сідмікс Керрот. Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 70-75%.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.

Хліб Bon Legume