Рецептури
Булочка завиванець

Смачна молочно-масляна булочка-завиванець з шоколадною начинкою.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,100 кг Рута мікс
0,060 кг дріжджі пресовані
0,100 кг цукор
0,160 кг маргарин столовий
0,100 кг яйця
0,400 кг вода
Наповнювач
0,350 кг Чоколіна

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки 0,075-0,085 кг, заокруглити та дати ще вистоятися протягом 5 хв., уникаючи завітрення. Після чого тістові заготовки розкатати в невеличкі джгути та надати бажаної форми.

    Відсадити начинку.

    Кінцеве вистоювання виробів проводити при температурі 34-36°С протягом 50-60 хв. та відносній вологості 75 %.

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 180°С, тривалість випікання 10-12 хв.

Після охолодження виріб оздобити цукровою помадкою Фондант.