Рецептури Рецептури

Цукерки шоколад-фундук

Шоколадні цукерки з фундучно-шоколадною начинкою.

Рецептура

Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
0,500 кг Сатіна Дарк
0,950 кг Чоколіна фундук-шоколад

Спосіб приготування

Шоколадна основа:

Перед використанням кондитерську глазур Сатіна Дарк помірно розігріти в темперувальній машині до 40°С. Робоча температура кондитерської глазурі Сатіна Дарк 34-35°С.

Начинка:

Використовувати начинку Чоколіна фундук температурою не вище 35°С.

Формування цукерки:

Підготовлену кондитерську глазур Сатіна Дарк наливають в полікарбонатну форму (суху та очищену від жиру) та відразу ж зливають рештки глазурі з форми, та ставимо на охолодження при температурі 4°С.

При застиганні глазур на стінках форми утворює корпус для цукерок, її необхідно заповнити начинкою Чоколіна. Після застигання начинки поверх форми наносять ще один шар кондитерської глазурі (температура 35°С) для утворення дна цукерки. Після повного охолодження при температурі 4°С, цукерки обережно вилучають з форм.

Цукерки шоколад-фундук