

Цукерки Ганаш Чоко Дарк
Цукерки Ганаш Чоко Дарк
Насичено шоколадна трюфельна цукерка. Без перебільшень - тане в роті.
Основа
0,600 кг | Ганаш Чоко Дарк |
Наповнювач
0,100 кг | Мигдаль | |
0,050 кг | Мигдальні пластівці | |
Спосіб приготування
Основа:
- Перед використанням Ганаш розігріти в темперувальній машині до 40ºС.
- Робоча температура кондитерської глазурі 34-35ºС.
Наповнювач:
- Підсмажити мигдалеві пластівці та мигдалеві стіки, перемішати.
Формування готового виробу:
- Підготовлений Ганаш змішати з наповнювачем та сформувати цукерки у формі кульок або в силіконових формах (температура 32ºС).
- Охолодити при температурі 4ºС 5-7 хв.
- Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС.
- Кульки обкатати в какао порошку. Обережно викласти у коробки.
