Цукерки Цукерки

Цукерки Ганаш Чоко Дарк

Насичено шоколадна трюфельна цукерка. Без перебільшень - тане в роті.

Основа

0,600 кг   Ганаш Чоко Дарк

Наповнювач

0,100 кг   Мигдаль
0,050 кг   Мигдальні пластівці
 

Спосіб приготування

Основа:

  • Перед використанням Ганаш розігріти в темперувальній машині до 40ºС.
  • Робоча температура кондитерської глазурі 34-35ºС. 

Наповнювач:

  •  Підсмажити мигдалеві пластівці та мигдалеві стіки, перемішати.

Формування готового виробу:

  • Підготовлений Ганаш змішати з наповнювачем та сформувати цукерки у формі кульок або в силіконових формах (температура 32ºС).
  • Охолодити при температурі 4ºС 5-7 хв.
  • Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС.
  • Кульки обкатати в какао порошку. Обережно викласти у коробки. 

Цукерки Ганаш Чоко Дарк