Рецептури Рецептури

Шоколадний трюфель

Класична цукерка на основі ганаша з шоколаду Тринідад від українського шоколатьє Руслана Вичерова.

Шоколадна маса

0,200 кг   Вершки тваринні
0,500 кг   Тринідад Дарк
0,300 кг   Голден Нектар
0,030 кг   Масло вершкове 82,5%
0,020 кг   Сіль
0,030 кг   Коньяк

Покриття

0,100 кг   Крохмаль кукурудзяний сухий
0,100 кг   Какао порошок DB82

Спосіб приготування

Спосіб приготування: 

  • Вершки з`єднати з Голден Нектаром та довести до кипіння, вилити у шоколад і ретельно перемішати.
  • Додати вершкове масло та вимішати, в кінці влити коньяк. Проемульгувати блендером.
  • Помістити масу в кондитерський мішок та відсадити цукерки потрібної ваги. Охолодити.
  • Обваляти трюфель у суміші какао та крохмалю. Охолодити.
Трюфель шоколадний