Рецептури Рецептури

Річчіо Кранчі Вайт

Екструдовані кукурудзяні кульки з родзинками в білій глазурі.

Основа

0,350 кг   Сатіна Вайт

Наповнювач

0,105 кг   родзинки
0,055 кг   кукурудзяні кульки

Спосіб приготування

Основа: перед використанням кондитерську глазур Сатіна Вайт розігріти в темперувальній машині до 40ºС. Робоча температура кондитерської глазурі 34-35ºС.

Наповнювач: родзинки змішати з кукурудзяними кульками.

Формування цукерки: підготовлену кондитерську глазур Сатіна Вайт змішати з наповнювачем та відформувати цукерки на пергаменті у формі «їжачків» (температура 32ºС). Охолодити при температурі 4ºС протягом 5-7 хв. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно викласти у коробки.

Річчіо Кранчі Вайт