![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Річчіо Кранчі Вайт
Річчіо Кранчі Вайт
Екструдовані кукурудзяні кульки з родзинками в білій глазурі.
Основа
0,350 кг | Сатіна Вайт |
Наповнювач
0,105 кг | родзинки | |
0,055 кг | кукурудзяні кульки |
Спосіб приготування
Основа: перед використанням кондитерську глазур Сатіна Вайт розігріти в темперувальній машині до 40ºС. Робоча температура кондитерської глазурі 34-35ºС.
Наповнювач: родзинки змішати з кукурудзяними кульками.
Формування цукерки: підготовлену кондитерську глазур Сатіна Вайт змішати з наповнювачем та відформувати цукерки на пергаменті у формі «їжачків» (температура 32ºС). Охолодити при температурі 4ºС протягом 5-7 хв. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно викласти у коробки.
![Річчіо Кранчі Вайт](https://www.zeelandia.ua/recipes/tsukerky/richchio-kranchi-vayt/@@images/image-400-af93cff21adf4b285123073e127988a0.jpeg)