Рецептури Рецептури

Річчіо Фрутті мікс Мілк

Фруктовий мікс з мигдалевими пластівцями в молочній глазурі.

Основа

0,350 кг   Сатіна Мілк

Наповнювач

0,100 кг   курага
0,060 кг   цукати
0,060 кг   мигдалеві пластівці

Спосіб приготування

Основа: перед використанням кондитерську глазур Сатіна Мілк розігріти в темперувальній машині до 40ºС. Робоча температура кондитерської глазурі 34-35ºС.

Наповнювач: подрібнити курагу, додати цукати та підсмажені мигдалеві пластівці. Перемішати.

Формування цукерки: підготовлену кондитерську глазур Сатіна Мілк змішати з наповнювачем та відформувати цукерки на пергаменті у формі «їжачків» (температура 32ºС). Охолодити при температурі 4ºС протягом 5-7 хв. Після охолодження різниця з температурою навколишнього повітря має бути не більше 8ºС. Обережно викласти у коробки.

Річчіо Фрутті мікс Мілк