Рецептури Рецептури

Фадж Вермонт

Шоколадний фадж з журавлиною та грецьким горіхом.

Фадж

0,400 кг   Сатіна Вайт
0,400 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Наповнювач 1

0,140 кг   журавлина в'ялена
0,015 кг   коньяк

Наповнювач 2

0,140 кг   грецький горіх

Спосіб приготування

Фадж:

Розтопити глазур Сатіна Вайт та змішати з Чоколіна Вайт шоколад.

Наповнювач 1:

Журавлину в'ялену замочити в алкоголі та залишити на 24 години.

Наповнювач 2:

Грецький горіх підсмажити та охолодити.

Формування виробу:

Змішати фадж з наповнювачами 1 та 2, та вилити в трикутну форму. Охолодити.

Фадж Вермонт