Рецептури Рецептури

Фадж тарта Джорджія

Шоколадний фадж зі смаком ягідного йогурту з журавлиною.

Тісто

0,075 кг   масло вершкове
0,045 кг   цукрова пудра
0,020 кг   жовтки
0,001 кг   сіль
0,130 кг   борошно пшеничне в/г

Фадж 1

0,060 кг   Чоколіна Шоколад
0,060 кг   Сатіна Дарк

Фадж 1

0,060 кг   Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту
0,060 кг   Сатіна Вайт
0,060 кг   журавлина в'ялена

Спосіб приготування

Тісто:

Масло, цукрову пудру, жовтки збити пласким бітером у пишну масу. Додати всі сухі компоненти за рецептурою, перемішати на низькій швидкості до однорідної консистенції тіста. Розкатати тісто товщиною 0,5 см, сформувати заготовки та випекти.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 190°C. Ротаційна піч: температура випікання 180°C. Час випікання 10-12 хв.

Фадж 1:

Розтопити глазур Сатіна Дарк та змішати з Чоколіна Шоколад.

Фадж 2:

Розтопити глазур Сатіна Вайт та змішати з Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту.

Формування виробу:

Випечені пісочні заготовки наповнити фаджем 1 та 2.

Фадж тарта Джорджія