Рецепти
Торт Вельвет Чоко

Без глютену. Оксамитовий шоколад, що просто тане в роті.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,025 кг Біска Мульті Бейс
0,250 кг Тринідад Дарк
0,150 кг масло вершкове
0,150 кг яйця
0,250 кг цукор
Ганаш
0,200 кг Тринідад Дарк
0,200 кг Преста Йогурт
Оздоблення
0,080 кг Сатіна Дарк

Спосіб приготування

    Тісто:

    Масло вершкове та Трінідад Дарк розтопити. Окремо збити на максимальних обертах протягом 3 хв. цукор, Біску Мульти Бейс та яйця. Змішати обидві маси до однорідної консистенції. Тісто розлити у 2 форми d18 см.

    Параметри випікання:

    Подова піч: 170-175°C; протягом 50-60 хв.

    Ганаш:

    Розтопити Тринідад Дарк та з'єднати з Престою Йогурт. Перемішати масу до однорідної консистенції. Охолодити.

    Формування виробу:

    Випечені н/ф з'єднати між собою ганашем. Поверхню та боки торту декорувати ганашем, та прикрасити декорами з Сатіни Дарк.

Торт Вельвет Чоко