Торт Тропічні мрії
Торт Тропічні мрії
Торт з екзотичними нотами маракуї: соковитий бісквіт та ніжний сирний мус з маракуєю навівають мрії про відпочинок на пляжі десь у тропіках.
Тісто
0,074 кг | Яйця | |
0,057 кг | Цукор | |
0,034 кг | Вода | |
0,068 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,014 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,003 кг | Квік 96 |
Мус
0,075 кг | Зеесан Сирний | |
0,100 кг | Вода | |
0,075 кг | Міралюкс Маракуйя | |
0,150 кг | Крем Патіссері Несолодкі |
Начинка
0,075 кг | Міралюкс Маракуйя | |
0,075 кг | Палетта Колд Джел |
Покриття
0,050 кг | Міралюкс Маракуйя | |
0,050 кг | Палетта Колд Джел |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Викласти тісто у форму діаметром 18 см.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°C протягом 20-25 хв.
Мус: Зеесан Сирний змішати з водою, додати Міралюкс Маракуйя, потім збиті вершки та перемішати до однорідної маси.
Начинка: Міралюкс Маракуйя та Палетта Колд Джел перемішати до однорідної маси.
Покриття: Міралюкс Маракуйя та Палетта Колд Джел перемішати до однорідної маси.
Формування виробу: Бісквіт розрізати на три коржі. Зібрати торт в такій послідовності: бісквітний корж, начинка, мус. Повторити послідовність двіяч. Охолодити. Поверхню виробу покрити Міралюкс Маракуйя з Палетта Колд Джел. Боки торту обсипати крихтою. Декорувати: шоколадним декором, маршмелоу тощо.