Рецептури Рецептури

Торт Тропічні мрії

Торт з екзотичними нотами маракуї: соковитий бісквіт та ніжний сирний мус з маракуєю навівають мрії про відпочинок на пляжі десь у тропіках.

Тісто

0,074 кг   Яйця
0,057 кг   Цукор
0,034 кг   Вода
0,068 кг   Борошно пшеничне в/г
0,014 кг   Біска Мульті Бейс
0,003 кг   Квік 96

Мус

0,075 кг   Зеесан Сирний
0,100 кг   Вода
0,075 кг   Міралюкс Маракуйя
0,150 кг   Крем Патіссері Несолодкі

Начинка

0,075 кг   Міралюкс Маракуйя
0,075 кг   Палетта Колд Джел

Покриття

0,050 кг   Міралюкс Маракуйя
0,050 кг   Палетта Колд Джел

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Викласти тісто у форму діаметром 18 см.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°C протягом 20-25 хв.

Мус: Зеесан Сирний змішати з водою, додати Міралюкс Маракуйя, потім збиті вершки та перемішати до однорідної маси.

Начинка: Міралюкс Маракуйя та Палетта Колд Джел перемішати до однорідної маси. 

Покриття: Міралюкс Маракуйя та Палетта Колд Джел перемішати до однорідної маси. 

Формування виробу: Бісквіт розрізати на три коржі. Зібрати торт в такій послідовності: бісквітний корж, начинка, мус. Повторити послідовність двіяч. Охолодити. Поверхню виробу покрити Міралюкс Маракуйя з Палетта Колд Джел. Боки торту обсипати крихтою. Декорувати: шоколадним декором, маршмелоу тощо.

Торт Тропічні мрії