Торт Тропічна симфонія
Торт Тропічна симфонія
Шматочок тропіків у кожному шматочку. Смак тропічний – солодкий ні з чим не порівнянним екзотичним ароматом. Чудово поєднується зі смаком абрикосу, який підсилює фруктові ноти маракуйї.
Тісто
0,074 кг | яйця | |
0,057 кг | цукор | |
0,034 кг | вода | |
0,068 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,014 кг | Біска Мульті Бейс | |
0,003 кг | Квік 96 |
Мус
0,150 кг | Вершки з рослинними вершками 25% | |
0,075 кг | Зеесан Йогурт | |
0,150 кг | вода |
Начинка
0,200 кг | Фрутбері Абрикос |
Покриття
0,150 кг | Міралюкс Маракуйя |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Викласти тісто у форму діаметром 18 см.
Параметри випікання: випікати при температурі 180˚С протягом 20-25 хв.
Мус: з'єднати Зеесан Йогурт з водою, ретельно перемішати та додати збиті вершки. Змішати до утворення однорідної маси.
Покриття: перед використанням Міралюкс Маракуйя необхідно підігріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 55°C; обережно перемішувати при нагріванні, уникаючи проникнення повітря в гель. Залити гелем готовий охолоджений торт та швидко розрівняти по поверхні і бокам. Декорувати за бажанням.
Формування виробу: бісквіт розрізати на два коржа. Торт зібрати в такій послідовності: бісквітний корж, Фрутбері Абрикос, мус, бісквіт, Фрутбері Абрикос, мус. Охолодити. Поверхню виробу декорувати Міралюкс Маракуйя. Боки торта обсипати крихтою.