Рецептури Рецептури

Торт Тропічна симфонія

Шматочок тропіків у кожному шматочку. Смак тропічний – солодкий ні з чим не порівнянним екзотичним ароматом. Чудово поєднується зі смаком абрикосу, який підсилює фруктові ноти маракуйї.

Тісто

0,074 кг   яйця
0,057 кг   цукор
0,034 кг   вода
0,068 кг   борошно пшеничне в/г
0,014 кг   Біска Мульті Бейс
0,003 кг   Квік 96

Мус

0,150 кг   Вершки з рослинними вершками 25%
0,075 кг   Зеесан Йогурт
0,150 кг   вода

Начинка

0,200 кг   Фрутбері Абрикос

Покриття

0,150 кг   Міралюкс Маракуйя

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-8 хв. на високій швидкості. Викласти тісто у форму діаметром 18 см.

Параметри випікання: випікати при температурі 180˚С протягом 20-25 хв. 

Мус: з'єднати Зеесан Йогурт з водою, ретельно перемішати та додати збиті вершки. Змішати до утворення однорідної маси. 

Покриття: перед використанням Міралюкс Маракуйя необхідно підігріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані до температури 55°C; обережно перемішувати при нагріванні, уникаючи проникнення повітря в гель. Залити гелем готовий охолоджений торт та швидко розрівняти по поверхні і бокам. Декорувати за бажанням. 

Формування виробу: бісквіт розрізати на два коржа. Торт зібрати в такій послідовності: бісквітний корж, Фрутбері Абрикос, мус, бісквіт, Фрутбері Абрикос, мус. Охолодити. Поверхню виробу декорувати Міралюкс Маракуйя. Боки торта обсипати крихтою.

Торт Тропічна симфонія