

Торт Тропічна ніжність
Торт Тропічна ніжність
Це ніжний бісквітний десерт, натхненний тропічними смаками, який поєднує в собі легкість бісквіту, ніжність крему, що створює атмосферу тропічного раю та соковитих персиків. Цей десерт поєднує свіжість фруктів, легкість бісквіту та ніжність крему, створюючи гармонійний та освіжаючий смаковий профіль.
Тісто
0,550 кг | яйця | |
0,040 кг | вода | |
0,300 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,400 кг | цукор | |
0,100 кг | Веселка Жовта |
Крем-мус
0,425 кг | Зеесан Сирний | |
0,850 кг | вода | |
0,425 кг | Крем Лайт зі смаком Ананасу | |
0,750 кг | Розет |
Покриття
1,050 кг | Палетта Нейтральна | |
0,420 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 7-10 хв. на високій швидкості. Розлити у форми діаметром 18 см по 0,200 кг.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 170-180°С протягом 20 хв.
Крем-мус: Зеесан Сирний змішати з водою, додати Крем Лайт зі смаком Ананасу, в кінці збиті вершки Розет та перемішати до однорідної маси.
Покриття: Палетту Нейтральну з водою довести до кипіння, після чого охолодити до 90-80°С.
Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат (0.170 кг) розрізати на два коржі. Нанести крем (0,200 кг) на корж, накрити другим коржем та знову нанести крем (0,140 кг). Охолодити. Концервований персик нарізати тонкими пластинами та викласти на поверхню (0.150 кг). Залити Палеттою Нейтральною (0,200 кг) та охолодити.
