Рецептури Рецептури

Торт Тропічна ніжність

Це ніжний бісквітний десерт, натхненний тропічними смаками, який поєднує в собі легкість бісквіту, ніжність крему, що створює атмосферу тропічного раю та соковитих персиків. Цей десерт поєднує свіжість фруктів, легкість бісквіту та ніжність крему, створюючи гармонійний та освіжаючий смаковий профіль.

Тісто

0,550 кг   яйця
0,040 кг   вода
0,300 кг   борошно пшеничне в/г
0,400 кг   цукор
0,100 кг   Веселка Жовта

Крем-мус

0,425 кг   Зеесан Сирний
0,850 кг   вода
0,425 кг   Крем Лайт зі смаком Ананасу
0,750 кг   Розет

Покриття

1,050 кг   Палетта Нейтральна
0,420 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 7-10 хв. на високій швидкості. Розлити у форми діаметром 18 см по 0,200 кг.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 170-180°С протягом 20 хв.

Крем-мус: Зеесан Сирний змішати з водою, додати Крем Лайт зі смаком Ананасу, в кінці збиті вершки Розет та перемішати до однорідної маси.

Покриття: Палетту Нейтральну з водою довести до кипіння, після чого охолодити до 90-80°С.

Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат (0.170 кг) розрізати на два коржі. Нанести крем (0,200 кг) на корж, накрити другим коржем та знову нанести крем (0,140 кг). Охолодити. Концервований персик нарізати тонкими пластинами та викласти на поверхню (0.150 кг). Залити Палеттою Нейтральною (0,200 кг) та охолодити.

Торт Тропічна ніжність