Рецептури Рецептури

Торт пряне яблуко

Пісочна основа з яблучним наповненням, пряне яблучне компоте, йогуртовий мус з білим шоколадом та біла глазур.

Тісто

0,036 кг   Кукімікс Американо Карамель
0,070 кг   борошно пшеничне в/г
0,070 кг   цукор
0,023 кг   маргарин
0,032 кг   яйця

Наповнювач

0,200 кг   Фрутбері Яблуко

Компоте

0,350 кг   Фрутбері Яблуко
0,080 кг   вода
0,010 кг   желатин
0,050 кг   вода
0,001 кг   кориця мелена

Мус

0,437 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,369 кг   Чоколіна Вайт шоколад
0,232 кг   Зеесан Йогурт
0,342 кг   вода

Глясаж

0,240 кг   Мірор Білий
0,050 кг   вода
0,006 кг   желатин

Спосіб приготування

Тісто: жир та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на високій швидкості. До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості. Дати тісту відлежатись 10-15 хв. в холодному місці. Розділити тісто на дві заготовки вагою по 0,100 кг та розподілити по формах діаметром 18 см.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 180°С протягом 15-18 хв.

Компоте: Фрутбері Яблуко змішати з водою, корицею та довести до кипіння. Додати замочений желатин та ретельно перемішати. Готову масу розлити в 2 форми d 16 см.

Мус: Чоколіну Вайт шоколад розігріти до t 40°С, Зеесан Йогурт розмішати з холодною водою до повного його розчинення, потім додати у збиті вершки та перемішати до однорідної консистенції.

Глясаж: желатин змішати з холодною водою та поставити в холодильник на 10 хв. Потім розтопити і додати в Мірор Білий.

Формування виробу: на випеченний пісочний н/ф нанести Фрутбері Яблуко, заморозити. На дно форми викласти частину мусу, потім покласти яблучне компоте. Викласти другу частину мусу та покрити пісочно-яблучним н/ф. Покласти в морозильну камеру для стабілізації. Заморожений торт покрити Глясажем та декорувати.

Торт пряне яблуко