

Торт Пряне яблуко
Торт Пряне яблуко
Пісочна основа з яблучним наповненням, пряне яблучне компоте, йогуртовий мус з білим шоколадом та біла глазур.
Тісто
0,036 кг | Кукімікс Американо Карамель | |
0,070 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,070 кг | цукор | |
0,023 кг | маргарин | |
0,032 кг | яйця |
Наповнювач
0,200 кг | Фрутбері Яблуко |
Компоте
0,350 кг | Фрутбері Яблуко | |
0,080 кг | вода | |
0,010 кг | желатин | |
0,050 кг | вода | |
0,001 кг | кориця мелена |
Мус
0,437 кг | Крем Патіссері несолодкі | |
0,369 кг | Чоколіна Вайт | |
0,232 кг | Зеесан Йогурт | |
0,342 кг | вода |
Глясаж
0,240 кг | Мірор Білий | |
0,050 кг | вода | |
0,006 кг | желатин |
Спосіб приготування
Тісто:
- Жир та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на високій швидкості.
- До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості.
- Дати тісту відлежатись 10-15 хв. в холодному місці.
- Розділити тісто на дві заготовки вагою по 0,100 кг та розподілити по формах діаметром 18 см.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: 180°С протягом 15-18 хв.
Компоте:
- Фрутбері Яблуко змішати з водою, корицею та довести до кипіння.
- Додати замочений желатин та ретельно перемішати. Готову масу розлити в 2 форми d 16 см.
Мус:
- Чоколіну Вайт розігріти до t 40°С.
- Зеесан Йогурт розмішати з холодною водою до повного його розчинення, потім додати у збиті вершки та перемішати до однорідної консистенції.
Глясаж:
- Желатин змішати з холодною водою та поставити в холодильник на 10 хв.
- Потім розтопити і додати в Мірор Білий.
Формування виробу:
- На випечений пісочний н/ф нанести Фрутбері Яблуко, заморозити.
- На дно форми викласти частину мусу, потім покласти яблучне компоте.
- Викласти другу частину мусу та покрити пісочно-яблучним н/ф.
- Покласти в морозильну камеру для стабілізації.
- Заморожений торт покрити Глясажем та декорувати.
