Рецептури Рецептури

Торт Полуничний спалах

Це яскравий, витончений десерт, що втілює енергію літа в кожному шарі. Він створений для поціновувачів ягідної свіжості, вишуканого стилю та ніжної текстури. Гра відтінків рожевого і червоного у вигляді шарів, мусів і декору робить його справжнім витвором мистецтва.

Тісто

0,550 кг   Кекс Йогуртовий
0,165 кг   яйця
0,165 кг   олія соняшникова
0,165 кг   вода

Мус

0,130 кг   Зеесан Йогурт
0,260 кг   вода
0,130 кг   Крем Лайт зі смаком Полуниці
0,230 кг   Крем Патіссері Несолодкі

Наповнювач

0,245 кг   Фрутбері Яблуко

Покриття

0,100 кг   Палетта Колд Джел
0,050 кг   Крем Лайт зі смаком Полуниці

Декор

0,040 кг   Скалдіс Білий

Спосіб приготування

Тісто: перемішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низькій швидкості, використовуючи плоский бітер. Викласти тісто у дві форми діаметром 18 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 180°C, протягом 25-30 хв. Охолодити.

Мус: Зеесан Йогурт змішати з водою, додати Крем Лайт зі смаком Полуниці та з’єднати зі збитими вершками Крем Патіссері Несолодкі до однорідної маси.

Покриття: Палетту Колд Джел змішати з Крем Лайтом зі смаком Полуниці.

Формування виробу: кексові напівфабрикати розрізати на три частини. Нижній корж покрити мусом, накрити другим коржем, покрити Фрутбері Яблуко та мусом. Закрити торт третім коржем. Поверхню та боки покрити тонким шаром мусу та охолодити. Поверхню торту покрити Палеттою Колд Джел з Крем Лайтом зі смаком Полуниці. Боки обсипати декором зі Скалдіса Білого.

Торт Полуничний спалах