

Торт Полуничний спалах
Торт Полуничний спалах
Це яскравий, витончений десерт, що втілює енергію літа в кожному шарі. Він створений для поціновувачів ягідної свіжості, вишуканого стилю та ніжної текстури. Гра відтінків рожевого і червоного у вигляді шарів, мусів і декору робить його справжнім витвором мистецтва.
Тісто
0,550 кг | Кекс Йогуртовий | |
0,165 кг | яйця | |
0,165 кг | олія соняшникова | |
0,165 кг | вода |
Мус
0,130 кг | Зеесан Йогурт | |
0,260 кг | вода | |
0,130 кг | Крем Лайт зі смаком Полуниці | |
0,230 кг | Крем Патіссері Несолодкі |
Наповнювач
0,245 кг | Фрутбері Яблуко |
Покриття
0,100 кг | Палетта Колд Джел | |
0,050 кг | Крем Лайт зі смаком Полуниці |
Декор
0,040 кг | Скалдіс Білий |
Спосіб приготування
Тісто: перемішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низькій швидкості, використовуючи плоский бітер. Викласти тісто у дві форми діаметром 18 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 180°C, протягом 25-30 хв. Охолодити.
Мус: Зеесан Йогурт змішати з водою, додати Крем Лайт зі смаком Полуниці та з’єднати зі збитими вершками Крем Патіссері Несолодкі до однорідної маси.
Покриття: Палетту Колд Джел змішати з Крем Лайтом зі смаком Полуниці.
Формування виробу: кексові напівфабрикати розрізати на три частини. Нижній корж покрити мусом, накрити другим коржем, покрити Фрутбері Яблуко та мусом. Закрити торт третім коржем. Поверхню та боки покрити тонким шаром мусу та охолодити. Поверхню торту покрити Палеттою Колд Джел з Крем Лайтом зі смаком Полуниці. Боки обсипати декором зі Скалдіса Білого.
