Торт Осінній блюз
Торт Осінній блюз
Шматочок осені: ніжні бісквіти з відтінком ірландської кави, тірамісу зі шматочками яблука.
Тісто
| 0,188 кг | Айріш Вельвет | |
| 0,088 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,125 кг | цукор | |
| 0,358 кг | яйця | |
| 0,009 кг | Квік 96 |
Наповнювач
| 0,600 кг | Фрутбері Яблуко |
Крем
| 0,150 кг | Зеесан Тірамісу | |
| 0,195 кг | вода | |
| 0,750 кг | Крем Патіссері несолодкі |
Покриття
| 0,126 кг | Палетта КолдДжел |
Декор
| 0,150 кг | Фрутбері Яблуко |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти збити на високій швидкості 4-5 хв. Викласти тісто у три форми діаметром 18 см.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180˚С протягом 20-25 хв. Час випікання залежить від ваги тістової заготовки та конструктивних особливостей печі. Охолодити.
Крем: Зеесан Тірамісу розмішати у воді, додати збиті вершки та перемішати до однорідної маси.
Формування виробу: бісквітний н/ф розрізати на два коржі. Коржі прошарувати Фрутбері Яблуко, а потім кремом між собою та зверху. Охолодити. Бокові сторони торта можна обсипати крихтою. Зверху покрити Палеттою КолдДжел, декорувати Фрутбері Яблуком та кремом (0,090 кг з рецептурної кількості на один торт). За бажанням посипати меленою корицею.
