Рецептури Рецептури

Торт Орео

Насичений темний колір та приємний аромат справжнього чорного шоколаду кексу Блек Вельвет дарує неймовірні хвилини насолоди.

Тісто

0,300 кг   Блек Вельвет
0,120 кг   яйця
0,060 кг   олія соняшникова
0,120 кг   вода

Крем

0,250 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,125 кг   Зеесан Сирний
0,250 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості, використовуючи плоский бітер. Викласти тісто у дві форми діаметром 18 см (по 0,300 кг).

Параметри випікання:

випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.

Крем:

Зеесан Сирний змішати з водою та збитими вершками.

Формування виробу:

з кондитерського мішка з круглою насадкою відсадити крем. Декорувати крихтою з бісквіту.

Торт Орео