 
             
          Торт Орео
Торт Орео
Насичений темний колір та приємний аромат справжнього чорного шоколаду кексу Блек Вельвет дарує неймовірні хвилини насолоди.
Тісто
| 0,300 кг | Блек Вельвет | |
| 0,120 кг | яйця | |
| 0,060 кг | олія соняшникова | |
| 0,120 кг | вода | 
Крем
| 0,250 кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
| 0,125 кг | Зеесан Сирний | |
| 0,250 кг | вода | 
Спосіб приготування
Тісто:
збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості, використовуючи плоский бітер. Викласти тісто у дві форми діаметром 18 см (по 0,300 кг).
Параметри випікання:
випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.
Крем:
Зеесан Сирний змішати з водою та збитими вершками.
Формування виробу:
з кондитерського мішка з круглою насадкою відсадити крем. Декорувати крихтою з бісквіту.
 
                