Рецепти
Торт Нефертіті

Поєднання шоколаду з йогуртом, фундука з вишнею.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто 1
0,500 кг Йогуртовий кекс
0,150 кг олія соняшникова
0,150 кг яйця
0,220 кг вода
Тісто 2
0,500 кг Шоколадний кекс
0,150 кг олія соняшникова
0,150 кг яйця
0,150 кг вода
Крем
0,150 кг Рап Спеціал
0,625 кг вода
0,250 кг Чоколіна фундук
0,400 кг вершки з рослинними жирами 25%
Наповнювач
0,400 кг Джеммі Лайт Вишня
Декор
0,500 кг Чоколіна Фундук

Спосіб приготування

    Тісто 1:

    Змішати всі інгрідієнти протягом 3 хв. плоским бітером на низькій швидкості. Готове тісто виливаємо на деко 40х60 см, попередньо застелений пергаментомом.

    Параметри випікання:

    Температура випікання: 190°С. Час випікання: 15 хв.

    Тісто 2:

    Для приготування тіста 2 необхідно змішати всі інгрідієнти протягом 3 хв. плоским бітером на низькій швидкості. Готове тісто виливаємо на деко 40х60 см, попередньо застелений пергаментом.

    Параметри випікання:

    Температура випікання: 190°С. Час випікання: 15 хв.

    Крем:

    Рап Спеціал змішати з водою, залишити постояти на 10-15 хв., потім додати Чоколіну Фундук та перемішати.

    Формування торту:

    Випечений шоколадний та йогуртовий коржі розрізати впоперек на п'ять смужок (40х12 см). Склеюємо 4 коржі кремом, розрізаємо навпіл трикутником. Трикутники склеїти між собою джемом Джеммі Лайт Вишня та викласти на кексову основу, попердньо змащену Джеммі Лайт Вишня.

Більше

Декор:

Поверхню торту покриваємо тонким шаром джему Джеммі Лайт Чорна Смородина. Охолоджуємо. Покриваємо Чоколіна Фундук, подрібненим горіхом та Монблан.

Торт Нефертіті