Рецептури Рецептури

Торт Нефертіті

Поєднання шоколаду з йогуртом, фундука з вишнею.

Тісто 1

0,500 кг   Йогуртовий кекс
0,150 кг   олія соняшникова
0,150 кг   яйця
0,220 кг   вода

Тісто 2

0,500 кг   Шоколадний кекс
0,150 кг   олія соняшникова
0,150 кг   яйця
0,150 кг   вода

Крем

0,150 кг   Рап Спеціал
0,625 кг   вода
0,250 кг   Чоколіна фундук-шоколад
0,400 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Наповнювач

0,400 кг   Джеммі Лайт Вишня

Декор

0,500 кг   Чоколіна фундук-шоколад

Спосіб приготування

Тісто 1:

Змішати всі інгрідієнти протягом 3 хв. плоским бітером на низькій швидкості. Готове тісто виливаємо на деко 40х60 см, попередньо застелений пергаментомом.

Параметри випікання:

Температура випікання: 190°С. Час випікання: 15 хв.

Тісто 2:

Для приготування тіста 2 необхідно змішати всі інгрідієнти протягом 3 хв. плоским бітером на низькій швидкості. Готове тісто виливаємо на деко 40х60 см, попередньо застелений пергаментом.

Параметри випікання:

Температура випікання: 190°С. Час випікання: 15 хв.

Крем:

Рап Спеціал змішати з водою, залишити постояти на 10-15 хв., потім додати Чоколіну фундук-шоколад та перемішати.

Формування торту:

Випечений шоколадний та йогуртовий коржі розрізати впоперек на п'ять смужок (40х12 см). Склеюємо 4 коржі кремом, розрізаємо навпіл трикутником. Трикутники склеїти між собою джемом Джеммі Лайт Вишня та викласти на кексову основу, попердньо змащену Джеммі Лайт Вишня.

Більше

Декор:

Поверхню торту покриваємо тонким шаром джему Джеммі Лайт Чорна Смородина. Охолоджуємо. Покриваємо Чоколіна Фундук, подрібненим горіхом та Монблан.

Торт Нефертіті