Рецептури Рецептури

Торт Модерн

Незвична форма торту захоплює з першого погляду. Нестандартний підхід до формування виробу, який нагадує зріз стовбура дерева, ніжна гра пастельних відтінків прошарування та легкі пір'їнки декору об'єднав у собі торт Модерн.

Тісто

0,275 кг   яйця
0,160 кг   борошно пшеничне в/г
0,210 кг   цукор
0,055 кг   Біска Мульті Бейс
0,065 кг   вода

Крем

0,070 кг   Рап Спеціал
0,180 кг   вода
0,250 кг   вершки з рослинним жирами 25%

Начинка

0,320 кг   Джеммі Лайт Вишня

Декор

0,110 кг   Палетта КолдДжел

Спосіб приготування

Тісто:

Всі інгредієнти збити міксером протягом 7 хв. на високій швидкості.

Крем:

Суміш Рап Спеціал змішати з водою, додати збиті вершки та змішати до однорідної маси.
На бісквітний напівфабрикат нанести Джеммі Лайт Вишня та шар крему. Після чого порізати на смужки по 6 см. та закрутити в рулет, придаючи форму торта. Бока покрити кремом та обсипати бісквітною крихтоюю.

Декор:

Покрити виріб Палеттою КолдДжел та декорувати шоколадними пелюстками, завитками тощо.

Більше

Параметри випікання:

Тонко нанести на лист бісквітне тісто та випекти при температурі 210°С протягом 7-9 хв.

Торт Модерн