

Торт Чарівна веселка
Торт Чарівна веселка
Цей барвистий десерт не лише прикрашає щоденні будні, а й перетворює будь-який момент у справжнє свято.
Тісто зелене
0,320 кг | яйця | |
0,025 кг | вода | |
0,235 кг | цукор | |
0,175 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,060 кг | Веселка Зелена |
Тісто жовте
0,320 кг | яйця | |
0,025 кг | вода | |
0,235 кг | цукор | |
0,175 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,060 кг | Веселка Жовта |
Тісто червоне
0,320 кг | яйця | |
0,025 кг | вода | |
0,235 кг | цукор | |
0,175 кг | борошно пшенчине в/г | |
0,060 кг | Веселка Червона |
Тісто помаранчеве
0,320 кг | яйця | |
0,025 кг | вода | |
0,235 кг | цукор | |
0,175 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,060 кг | Веселка Помаранчева |
Тісто пурпурне
0,320 кг | яйця | |
0,025 кг | вода | |
0,235 кг | цукор | |
0,175 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,060 кг | Веселка Пурпурна |
Крем
1,400 кг | Розет | |
0,700 кг | Зеесан Сирний | |
1,270 кг | вода | |
0,650 кг | Фрутбері Малина |
Покриття
0,700 кг | Ганаш Чоко Вайт |
Спосіб приготування
Тісто: всі кольори готуються за однаковим принципом: всі інгредієнти зибити міксером протягом 7-10 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на лист 40х60 см бісвітне тісто.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 190-210°С протягом 5-7 хв.
Крем: Зеесан Сирний змішати з водою, додати збиті вершки потім Фрутбері Малина та перемішати до однорідної маси.
Покриття: Ганаш Чоко Вайт розігріти до температури 40°С.
Формування виробу: усі кольорові коржі з'єднати між собою тонким шаром крему. Поверхню та боки також рівномірно покрити кремом і поставити в холод. Після охолодження виріб покрити ганашем та задекорувати.
