Рецептури Рецептури

Торт Чарівна веселка

Цей барвистий десерт не лише прикрашає щоденні будні, а й перетворює будь-який момент у справжнє свято.

Тісто зелене

0,320 кг   яйця
0,025 кг   вода
0,235 кг   цукор
0,175 кг   борошно пшеничне в/г
0,060 кг   Веселка Зелена

Тісто жовте

0,320 кг   яйця
0,025 кг   вода
0,235 кг   цукор
0,175 кг   борошно пшеничне в/г
0,060 кг   Веселка Жовта

Тісто червоне

0,320 кг   яйця
0,025 кг   вода
0,235 кг   цукор
0,175 кг   борошно пшенчине в/г
0,060 кг   Веселка Червона

Тісто помаранчеве

0,320 кг   яйця
0,025 кг   вода
0,235 кг   цукор
0,175 кг   борошно пшеничне в/г
0,060 кг   Веселка Помаранчева

Тісто пурпурне

0,320 кг   яйця
0,025 кг   вода
0,235 кг   цукор
0,175 кг   борошно пшеничне в/г
0,060 кг   Веселка Пурпурна

Крем

1,400 кг   Розет
0,700 кг   Зеесан Сирний
1,270 кг   вода
0,650 кг   Фрутбері Малина

Покриття

0,700 кг   Ганаш Чоко Вайт

Спосіб приготування

Тісто: всі кольори готуються за однаковим принципом: всі інгредієнти зибити міксером протягом 7-10 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на лист 40х60 см бісвітне тісто.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 190-210°С протягом 5-7 хв.

Крем: Зеесан Сирний змішати з водою, додати збиті вершки потім Фрутбері Малина та перемішати до однорідної маси.

Покриття: Ганаш Чоко Вайт розігріти до температури 40°С.

Формування виробу: усі кольорові коржі з'єднати між собою тонким шаром крему. Поверхню та боки також рівномірно покрити кремом і поставити в холод. Після охолодження виріб покрити ганашем та задекорувати.

Торт Чарівна веселка