

Торт Bubble gum
Торт Bubble gum
Яскравий, ненав'язливий bubble gum-аромат, що викликає спогади дитинства. Це кольоровий та смаковий досвід, що переносить усвіт яскравих спогадів, але в сучасному, делікатному виконанні - без надмірної солодкості.
Тісто
0,220 кг | яйця | |
0,170 кг | цукор | |
0,100 кг | вода | |
0,200 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,040 кг | Веселка Червона | |
0,010 кг | Квік 96 |
Крем
0,520 кг | Розет | |
0,200 кг | крем-сир | |
0,230 кг | Крем Лайт зі смаком Полуниці | |
0,090 кг | Преста зі смаком Банану |
Сироп
0,100 кг | вода | |
0,070 кг | Преста зі смаком Банану | |
0,035 кг | згущене молоко з цукром |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 4-5 хв. на високій швидкості. Вилити тісто в 3 форми діаметром 18 см та випекти.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 190°C, ротаційна піч: температура 180°C. Тривалість випікання: 25-30 хв.
Крем: Крем Лайт зі смаком Полуниці, Престу зі смаком Банану, крем-сир перемішати до однорідної консистенції та додати у збиті вершки. Крем збити на середній швидкості 1-2 хв.
Формування виробу: бісквіти розрізати навпіл та з трьох частин зібрати торт прошарувавши кремом. Поверхню та боки торту покрити кремом та обсипати крихтою. Декорувати маршмеллоу.
