Рецептури Рецептури

Торт Bubble gum

Яскравий, ненав'язливий bubble gum-аромат, що викликає спогади дитинства. Це кольоровий та смаковий досвід, що переносить усвіт яскравих спогадів, але в сучасному, делікатному виконанні - без надмірної солодкості.

Тісто

0,220 кг   яйця
0,170 кг   цукор
0,100 кг   вода
0,200 кг   борошно пшеничне в/г
0,040 кг   Веселка Червона
0,010 кг   Квік 96

Крем

0,520 кг   Розет
0,200 кг   крем-сир
0,230 кг   Крем Лайт зі смаком Полуниці
0,090 кг   Преста зі смаком Банану

Сироп

0,100 кг   вода
0,070 кг   Преста зі смаком Банану
0,035 кг   згущене молоко з цукром

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 4-5 хв. на високій швидкості. Вилити тісто в 3 форми діаметром 18 см та випекти.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 190°C, ротаційна піч: температура 180°C. Тривалість випікання: 25-30 хв.

Крем: Крем Лайт зі смаком Полуниці, Престу зі смаком Банану, крем-сир перемішати до однорідної консистенції та додати у збиті вершки. Крем збити на середній швидкості 1-2 хв.

Формування виробу: бісквіти розрізати навпіл та з трьох частин зібрати торт прошарувавши кремом. Поверхню та боки торту покрити кремом та обсипати крихтою. Декорувати маршмеллоу.

Торт Bubble gum