

Рулет Passion Roll
Рулет Passion Roll
Це тістечко має гармонійний баланс: повітряний бісквіт – ніжний вершковий крем – яскравий екзотичний акцент маракуї – оксамитове солодке покриття. Смак свіжий, сонячний і натхненний тропіками, із довгим фруктово-вершковим післясмаком.
Тісто
0,700 кг | яйця | |
0,300 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,400 кг | цукор | |
0,100 кг | Веселка Жовта | |
0,025 кг | вода | |
0,075 кг | олія соняшникова |
Крем-мус
0,185 кг | Зеесан Сирний | |
0,245 кг | вода | |
0,120 кг | Чоколіна Вайт | |
0,370 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,180 кг | Міралюкс Маракуйя |
Фадж
0,200 кг | Чоколіна Вайт | |
0,100 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості. В кінці ввести олію на першій швидкості. Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).
Параметри випікання:
Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.
Крем-мус: Зеесан Сирний розмішати у воді, додати підігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками. В кінці додати підігрітий до 40°С Міралюкс Маракуйя. Перемішати до однорідної маси.
Фадж: Чоколіну Вайт, Сатіну Вайт розтопити до 40°С та з`єднати. За бажанням можна додати жиророзчинний барвник жовтого кольору.
Формування виробу: на охолоджений бісквіт нанести шар крему та закрутити в рулет. Охолодити, покрити фаджем, нарізати.
