Рецептури Рецептури

Рулет Passion Roll

Це тістечко має гармонійний баланс: повітряний бісквіт – ніжний вершковий крем – яскравий екзотичний акцент маракуї – оксамитове солодке покриття. Смак свіжий, сонячний і натхненний тропіками, із довгим фруктово-вершковим післясмаком.

Тісто

0,700 кг   яйця
0,300 кг   борошно пшеничне в/г
0,400 кг   цукор
0,100 кг   Веселка Жовта
0,025 кг   вода
0,075 кг   олія соняшникова

Крем-мус

0,185 кг   Зеесан Сирний
0,245 кг   вода
0,120 кг   Чоколіна Вайт
0,370 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,180 кг   Міралюкс Маракуйя

Фадж

0,200 кг   Чоколіна Вайт
0,100 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості. В кінці ввести олію на першій швидкості. Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см). 

Параметри випікання:

Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.

Крем-мус: Зеесан Сирний розмішати у воді, додати підігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками. В кінці додати підігрітий до 40°С Міралюкс Маракуйя. Перемішати до однорідної маси.

Фадж: Чоколіну Вайт, Сатіну Вайт розтопити до 40°С та з`єднати. За бажанням можна додати жиророзчинний барвник жовтого кольору.

Формування виробу: на охолоджений бісквіт нанести шар крему та закрутити в рулет. Охолодити, покрити фаджем, нарізати.

Рулет Passion Roll