Рецептури Рецептури

Наполеон з Фісташковою начинкою

Фісташковий Наполеон — класичні хрусткі коржі поєднуються з ніжним заварним кремом із фісташковою смаком, створюючи гармонійний баланс традиції та новизни.

Тісто

0,500 кг   Борошно пшеничне в/г
0,250 кг   Маргарин 72%
0,250 кг   Сметана
0,006 кг   Сіль
0,075 кг   Яйця

Крем

0,360 кг   Вода
0,200 кг   Масло вершкове 82,5%
0,070 кг   Молоко згущене з цукром
0,180 кг   Ванкрем
0,300 кг   Чоколіна Фісташка Класик

Спосіб приготування

Тісто:

  • Всі інгредієнти з`єднати та замісити тісто.
  • Поділити по 0,350 кг та покласти в холодильник на 30 хв.
  • Розкатати до 2мм на листи 40х60 см.

Крем:

  • Ванкрем змішати з водою.
  • Масло збити до кремоподібного стану, додати згущене молоко кімнатної температури, заварний крем, Чоколіну Фісташка Класик та збити до однорідної консистенції.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура 190°С протягом 15-20 хв.

Формування виробу:

  • Випечені коржі прошарувати кремом. Боки та поверхню змастити кремом та посипати крихтою.
Наполеон з Фісташковою начинкою