Наполеон з Фісташковою начинкою
Наполеон з Фісташковою начинкою
Фісташковий Наполеон — класичні хрусткі коржі поєднуються з ніжним заварним кремом із фісташковою смаком, створюючи гармонійний баланс традиції та новизни.
Тісто
| 0,500 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 0,250 кг | Маргарин 72% | |
| 0,250 кг | Сметана | |
| 0,006 кг | Сіль | |
| 0,075 кг | Яйця |
Крем
| 0,360 кг | Вода | |
| 0,200 кг | Масло вершкове 82,5% | |
| 0,070 кг | Молоко згущене з цукром | |
| 0,180 кг | Ванкрем | |
| 0,300 кг | Чоколіна Фісташка Класик |
Спосіб приготування
Тісто:
- Всі інгредієнти з`єднати та замісити тісто.
- Поділити по 0,350 кг та покласти в холодильник на 30 хв.
- Розкатати до 2мм на листи 40х60 см.
Крем:
- Ванкрем змішати з водою.
- Масло збити до кремоподібного стану, додати згущене молоко кімнатної температури, заварний крем, Чоколіну Фісташка Класик та збити до однорідної консистенції.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура 190°С протягом 15-20 хв.
Формування виробу:
- Випечені коржі прошарувати кремом. Боки та поверхню змастити кремом та посипати крихтою.
