Рецептури
Лайн Блок Кейк Айріш кава і Карамель

Торт у формі прямокутника зі смаком айріш кави з крамеллю.

Тісто

0,410 кг   Айріш Вельвет
0,620 кг   яйця
0,125 кг   олія соняшникова
0,100 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Начинка

0,700 кг   Чоколіна Айріш кава-шоколад

Фадж

0,200 кг   Чоколіна зі смаком солоної карамелі
0,100 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв., в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв. Охолодити.

Фадж: 

Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C та змішати з Чоколіною зі смаком солоної карамелі.

Формування виробу:

Нарізати бісквіт смужками 40х9 см. Бісквітні напівфабрикати з'єднати начинкою. Охолодити. Покрити поверхню фаджем.

Лайн Блок Кейк Айріш кава і Карамель