Фісташковий Наполеон
Фісташковий Наполеон
Вишуканий торт "Наполеон" у сучасній інтерпретації: делікатні фісташкові коржі з повітряним заварним кремом, вдосконаленим Чоколіною Фісташка Класик, утворюють багатошарову текстуру та витончений горіховий смаковий акцент.
Тісто
| 0,400 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 0,250 кг | Маргарин 72% | |
| 0,150 кг | Кекс Фісташковий | |
| 0,006 кг | Сіль | |
| 0,020 кг | Яйця | |
| 0,120 кг | Вода | |
| 0,005 кг | Оцет столовий 9% |
Крем
| 0,360 кг | Вода | |
| 0,200 кг | Масло вершкове 82,5% | |
| 0,070 кг | Молоко згущене з цукром | |
| 0,180 кг | Ванкрем | |
| 0,300 кг | Чоколіна Фісташка Класик |
Спосіб приготування
Тісто:
- Всі інгредієнти з`єднати та замісити тісто.
- Поділити по 0,310 кг та покласти в холодильник на 30 хв.
- Розкатати до 2 мм на листи 40х60 см.
Крем:
- Ванкрем змішати з водою.
- Масло збити до кремоподібного стану, додати згущене молоко кімнатної температури, заварний крем, Чоколіну та збити до однорідної консистенції.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура 190°С протягом 15-20 хв.
Формування виробу:
- Випечені п/ф прошарувати кремом.
- Боки та поверхню змастити кремом та посипати крихтою.
