Рецептури Рецептури

Фісташковий Наполеон

Вишуканий торт "Наполеон" у сучасній інтерпретації: делікатні фісташкові коржі з повітряним заварним кремом, вдосконаленим Чоколіною Фісташка Класик, утворюють багатошарову текстуру та витончений горіховий смаковий акцент.

Тісто

0,400 кг   Борошно пшеничне в/г
0,250 кг   Маргарин 72%
0,150 кг   Кекс Фісташковий
0,006 кг   Сіль
0,020 кг   Яйця
0,120 кг   Вода
0,005 кг   Оцет столовий 9%

Крем

0,360 кг   Вода
0,200 кг   Масло вершкове 82,5%
0,070 кг   Молоко згущене з цукром
0,180 кг   Ванкрем
0,300 кг   Чоколіна Фісташка Класик

Спосіб приготування

Тісто:

  • Всі інгредієнти з`єднати та замісити тісто.
  • Поділити по 0,310 кг та покласти в холодильник на 30 хв.
  • Розкатати до 2 мм на листи 40х60 см.

Крем:

  • Ванкрем змішати з водою.
  • Масло збити до кремоподібного стану, додати згущене молоко кімнатної температури, заварний крем, Чоколіну та збити до однорідної консистенції.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура 190°С протягом 15-20 хв.

Формування виробу:

  • Випечені п/ф прошарувати кремом.
  • Боки та поверхню змастити кремом та посипати крихтою. 
Фісташковий Наполеон