Рецептури
Чізкейк Карамельний

Ніжний чізкейк з карамельно-горіховими нотками.

Тісто

0,250 кг   Кукімікс Преміум
0,050 кг   борошно пшеничне в/г
0,050 кг   цукор
0,001 кг   сіль
0,125 кг   маргарин
0,003 кг   Суміш для печива LS
0,050 кг   масло вершкове

Сирна маса

0,380 кг   сир кисломолочний
0,145 кг   Кантрі мікс
0,125 кг   яйця
0,045 кг   вода
0,005 кг   сухе молоко 25%

Наповнювач

0,100 кг   Чоколіна зі смаком солоної карамелі

Покриття

0,200 кг   Тринідад Мілк
0,120 кг   Чоколіна фундук-шоколад
0,030 кг   арахіс бланшований

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти (крім масла) до однорідного тіста та розкатати тонким шаром. Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв. Після охолодження 0,100 кг тіста залишити для декорування, а інше подрібнити в блендері та змішати з маслом.

Сирна маса: сир кисломолочний жирністю до 9% ретельно перемішати до однорідної консистенції (бажано на блендері або кутері). Додати воду, суміш Кантрі Мікс, сухе молоко, яйця і перемішати до однорідної маси. !!! Відібрати 0,200 кг готової маси та змішати з Чоколіна зі смаком солоної карамелі.

Покриття: змішати розтоплений Трінідад Мілк з Чоколіною фундук-шоколад.

Формування виробу: охолоджену пісочну крихту з`єднану з маслом, викласти по стінкам та по дну форми (квадратна 20х20 см або кругла діаметром 22 см). Охолодити близько 1 год. Форму заповнити сирними масами та випікати при температурі 140°C протягом 50-60 хв. Охолодити. Нанести покриття з шоколаду та Чоколіни. Декорувати арахісом та шматочками крихти з карамельного пісочного н/ф.

Чізкейк Карамельний