

Чізкейк фісташковий
Чізкейк фісташковий
Вишуканий чізкейк з ніжним повітряним фісташковим кремом на хрусткій основі.
Тісто
0,200 кг | Кукімікс Преміум | |
0,125 кг | маргарин 72% | |
0,050 кг | яйця | |
0,001 кг | сіль | |
0,060 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,050 кг | цукор |
Наповнювач до тіста
82,5% кг | масло вершкове 82,5% |
Начинка
0,700 кг | крем-сир | |
0,140 кг | цукор | |
0,020 кг | крохмаль кукурудзяний сухий | |
0,280 кг | яйця | |
0,060 кг | Ванкрем | |
0,150 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,200 кг | сметана | |
0,250 кг | Чоколіна Фісташка Класик |
Декор
0,100 кг | Чоколіна Фісташка Класик | |
0,005 кг | фісташка |
Спосіб приготування
Тісто:
- Всі інгредієнти збити плоским бітером на середній швидкості 5 хв.
- Тонко розмастити на пергамент та випекти.
- Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв.
- Охолодити і подрібнити кутером в крихту.
- Розтоплене вершкове масло з'єднати з крихтою і сформувати два корпуси для чізкейку діаметром 18 см.
- Охолодити протягом години.
Начинка:
- Всі компоненти мають бути кімнатної температури.
- Змішати сир, сметану, вершки та Чоколіну Фісташку Класик 40°С.
- Потім додати яйця змішані з цукром.
- Вкінці додати крохмаль та Ванкрем.
- Обережно перемішати, щоб не захопити повітря в сирну масу.
- Начинку розділити на дві форми та випікати.
- Після випічки, повністю охолодити та дати стабілізуватися не менше 12 год. в холодильнику.
Параметри випікання:
- Температура випікання:
Подова піч: посадка на 200°C з подачею пари та знизити температуру на 100°C.
Ротаційна піч: посадка на 180°C з подачею пари та знизити температуру на 100°C. - Час випікання: 55-60 хв. в залежності від розміру форми (температура в середині повинна бути не менше 85-87°C для утворення однорідної структури).
Декор:
- Чоколіну Фісташку Класик розтопити до 40°С та покрити поверхню виробу.
- Декорувати подрібненою фісташкою.
