Рецептури Рецептури

Чізкейк фісташковий

Вишуканий чізкейк з ніжним фісташковим кремом на хрусткій основі. Горіхова насолода в кожному шматочку.

Тісто

0,200 кг   Кукімікс Преміум
0,125 кг   маргарин 72%
0,050 кг   яйця
0,001 кг   сіль
0,060 кг   борошно пшеничне в/г
0,050 кг   цукор

Наповнювач до тіста

82,5% кг   масло вершкове 82,5%

Начинка

0,700 кг   крем-сир
0,140 кг   цукор
0,020 кг   крохмаль кукурудзяний сухий
0,280 кг   яйця
0,060 кг   Ванкрем
0,150 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,200 кг   сметана
0,250 кг   Чоколіна Фісташка Класик

Декор

0,100 кг   Чоколіна Фісташка Класик
0,005 кг   фісташка

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити плоским бітером на середній швидкості 5 хв. Тонко розмастити на пергамент та випекти. Випікати при температурі 175°C протягом 12-15 хв. Охолодити і подрібнити кутером в крихту. Розтоплене вершкове масло з'єднати з крихтою і сформувати два корпуси для чізкейку діаметром 18 см. Охолодити протягом години.

Начинка: всі компоненти мають бути кімнатної температури. Змішати сир, сметану, вершки та Чоколіну Фісташку Класик 40°С. Потім додати яйця змішані з цукром. Вкінці додати крохмаль та Ванкрем. Обережно перемішати, щоб не захопити повітря в сирну масу. Начинку розділити на дві форми та випікати. Після випічки, повністю охолодити та дати стабілізуватися не менше 12 год. в холодильнику.

Параметри випікання:

Температура випікання:
 Подова піч: посадка на 200°C з подачею пари та знизити температуру на 100°C.
 Ротаційна піч: посадка на 180°C з подачею пари та знизити температуру на 100°C. Час випікання: 55-60 хв. в залежності від розміру форми (температура в середині повинна бути не менше 85-87°C для утворення однорідної структури).

Декор: Чоколіну Фісташку Класик розтопити до 40°С та покрити поверхню виробу. Декорувати подрібненою фісташкою.

Чізкейк фісташковий