Блок-кейк Come to Dubai
Блок-кейк Come to Dubai
Шоколадно-фісташковий торт з фісташковим кремом та шоколадним ганашем. Чіткий контраст смаків і кольорів робить десерт виразним та сучасним.
Тісто 1
| 0,600 кг | Кекс Чоко | |
| 0,120 кг | Олія соняшникова | |
| 0,240 кг | Яйця | |
| 0,240 кг | Вода | |
| 0,020 кг | Квік 96 |
Тісто 2
| 0,350 кг | Кекс Фісташковий | |
| 0,350 кг | Яйця | |
| 0,070 кг | Олія соняшникова | |
| 0,030 кг | Вода | |
| 0,017 кг | Квік 96 |
Наповнювач
| 0,750 кг | Чоколіна Фісташка Класик | |
| 0,.250 кг | Вафельна крихта |
Крем
| 0,500 кг | Крем-сир | |
| 0,600 кг | Чоколіна Фісташка Класик | |
| 0,500 кг | Крем Патіссері Несолодкі |
Ганаш
| 0,400 кг | Ганаш Чоко Дарк |
Покриття
| 0,600 кг | Чоколіна Фісташка Класик | |
| 0,600 кг | Скалдіс Білий | |
| 0,060 кг | Фісташка |
Спосіб приготування
Тісто 1:
- Всі інгредієнти збити вінчиком на високій швидкості протягом 5 хв. Вилити тісто в лист з бортом 60х40 см.
Тісто 2:
- Всі інгредієнти збити вінчиком на високій швидкості протягом 5 хв. Вилити тісто в лист з бортом 60х40 см.
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 180°C протягом 18-23 хв. (час випікання залежить від ваги тістової заготовки).
Наповнювач:
Чоколіну Фісташка Класик перемішати з вафельною крихтою.
Крем:
- Чоколіну Фісташка Класик та крем-сир збити вінчиком в однорідну пишну масу.
- Окремо збити вершки до стійкої консистенції.
- Частинами ввести збиті вершки у підготовлену фісташково-сирну масу.
Ганаш:
- Ганаш Чоко Дарк нагріти до 30-35°C.
Формування виробу:
- На охолоджений фісташковий бісквіт нанести тонким шаром Ганаш Чоко Дарк, охолодити, розрізати навпіл 30х40см.
- Два шари шоколадного бісквіту склеїти наповнювачем (Чоколіна Фісташка Класик з вафельною крихтою).
- По черзі складаємо: Фісташковий бісквіт - Ганаш Чоко Дарк - Крем - Шоколадний бісквіт - Наповнювач - Шоколадний бісквіт - Крем - Ганаш Чоко Дарк - Фісташковий бісквіт.
- Охолодити 1-2 годити (бажано шокер), нарізати на блоки та нанести покриття з Чоколіни Фісташка Класик та Скалдіса Білого.
- Декорувати фісташкою або за бажанням.
Покриття:
- Розтопити Скалдіс Білий до 35-38°C, змішати з Чоколіною Фісташка Класик та покрити блок-кейк.
- Декорувати подрібненою фісташкою.
