

Вишневий вальс
Вишневий вальс
Смак тістечка - це блаженство безтурботного дитинства: одночасно святково яскраве, спокійно м'яке і освіжаюче на смак. Ідеальне для тих, хто прагне солодкість із відтінком ягідної елегантності.
Тісто
0,700 кг | яйця | |
0,300 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,075 кг | олія соняшникова | |
0,025 кг | вода | |
0,400 кг | цукор | |
0,100 кг | Веселка Червона |
Крем
0,250 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,250 кг | крем-сир | |
0,040 кг | цукрова пудра | |
0,030 кг | Чоколіна Вайт | |
0,200 кг | Фрутбері Вишня |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості. В кінці ввести олію на першій швидкості. Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).
Параметри випікання:
Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.
Крем: Крем-сир перемішати з цукровою пудрою додати розігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками. В кінці додати Фрутбері Вишня. Перемішати до однорідної маси.
Формування виробу: охолоджені бісквіти розрізати навпіл перемастити між собою кремом і порізати на тістечка. Декорувати цим же кремом або за бажанням.
