Рецептури Рецептури

Вишневий вальс

Смак тістечка - це блаженство безтурботного дитинства: одночасно святково яскраве, спокійно м'яке і освіжаюче на смак. Ідеальне для тих, хто прагне солодкість із відтінком ягідної елегантності.

Тісто

0,700 кг   яйця
0,300 кг   борошно пшеничне в/г
0,075 кг   олія соняшникова
0,025 кг   вода
0,400 кг   цукор
0,100 кг   Веселка Червона

Крем

0,250 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,250 кг   крем-сир
0,040 кг   цукрова пудра
0,030 кг   Чоколіна Вайт
0,200 кг   Фрутбері Вишня

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості. В кінці ввести олію на першій швидкості. Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).

Параметри випікання:

Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.

Крем: Крем-сир перемішати з цукровою пудрою додати розігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками. В кінці додати Фрутбері Вишня. Перемішати до однорідної маси.

Формування виробу: охолоджені бісквіти розрізати навпіл перемастити між собою кремом і порізати на тістечка. Декорувати цим же кремом або за бажанням.

Вишневий вальс