Рецептури Рецептури

Тістечко Шварцвальд

Справжній витвір кулінарного мистецтва завдяки насиченому кольору та унікальній текстурі кексу, та ніжного мусового крему.

Тісто

0,500 кг   Блек Вельвет
0,100 кг   олія соняшникова
0,200 кг   яйця
0,200 кг   вода

Крем

0,180 кг   Зеесан Сирний
0,360 кг   вода
0,360 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Наповнювач

0,700 кг   вишня морожена без кісточки
0,280 кг   цукор
0,007 кг   кориця в паличках
0,004 кг   бадьян
0,025 кг   ром

Ганаш

0,150 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,150 кг   Тринідад Дарк
0,030 кг   масло вершкове

Декор

0,200 кг   Сатіна Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

всі інгредієнти збити протягом 5 хв. на середній швидкості. Тонко розмазати на лист тісто 50х40 см.

Параметри випікання:

випікати при температурі 190°C протягом 10 хв. Охолодити.

Крем:

змішати Зеесан Сирний з водою. Додати збиті вершки та обережно перемішати.

Начинки:

заморожену вишню з цукром, корицею та бадьяном приварити. Охолодити, процідити та додати до неї ром.

Ганаш:

вершки довести до кипіння, додати масло вершкове, Тринідад Дарк та перемішати до однорідної маси.

Декор:

перед використанням кондитерську глазур помірно нагріти в темперувальній машині до 40°С. Робоча температура кондитерської глазурі 34-35°С.
Підготовлену глазур наности на плівку у вигляді елементів декору за допомогою різних інструментів та технологій нанесення, залишити до повного охолодження при температурі 4°С та застигання.

Формування готового виробу:

між трьома шарами шоколадного бісквіту (40х8 см) нанести шар крему та викласти вишню. Поверхню покрити кремом та ганашем. Охолодити. Нарізати порціями по 0,100 кг. Декорувати декором з шоколаду.

Тістечко Шварцвальд