Рецептури Рецептури

Тістечко полунично-бананове

Це соковитий, ніжний десерт із яскравим фруктовим смаком та привабливим виглядом. Комбінація полуничного і бананового смаків у кремі, поєднана з кольоровими червоним і жовтим бісквітом, створює чудовий баланс солодкості, фруктової свіжості та текстурної ніжності. Додаткову соковитість надає ароматизований сироп.

Тісто червоне

0,640 кг   яйця
0,470 кг   цукор
0,050 кг   вода
0,350 кг   борошно пшеничне в/г
0,120 кг   Веселка Червона

Тісто жовте

0,320 кг   яйця
0,235 кг   цукор
0,025 кг   вода
0,175 кг   борошно пшеничне в/г
0,060 кг   Веселка Жовта

Крем

1,040 кг   Розет
0,400 кг   крем-сир
0,460 кг   Крем Лайт зі смаком Полуниці
0,180 кг   Преста зі смаком Банану

Сироп

0,200 кг   вода
0,140 кг   Преста зі смаком Банану
0,070 кг   молоко згущене з цукром

Декор

0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,300 кг   молоко згущене з цукром

Спосіб приготування

Тісто жовте: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на лист 40х60 см бісквітне тісто.

Тісто червоне: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на 2 листа 40х60 см бісквітне тісто.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 200-210°С протягом 7-8 хв.

Крем: Крем Лайт зі смаком Полуниці, Престу зі смаком Банану, крем-сир перемішати до однорідної консистенції та додати у збиті вершки. Крем збити на середній швидкості 1-2 хв.

Декор: у збиті вершки додати згущене молоко та перемішати до однорідної консистенції.

Формування виробу: усі кольорові коржі з'єднати між собою кремом так, як показано на фото. Поверхню рівномірно покрити кремом і поставити в холод. Після охолодження виріб порізати на тіста та задекорувати кремом.

Тістечко полунично-бананове