

Тістечко полунично-бананове
Тістечко полунично-бананове
Це соковитий, ніжний десерт із яскравим фруктовим смаком та привабливим виглядом. Комбінація полуничного і бананового смаків у кремі, поєднана з кольоровими червоним і жовтим бісквітом, створює чудовий баланс солодкості, фруктової свіжості та текстурної ніжності. Додаткову соковитість надає ароматизований сироп.
Тісто червоне
0,640 кг | яйця | |
0,470 кг | цукор | |
0,050 кг | вода | |
0,350 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,120 кг | Веселка Червона |
Тісто жовте
0,320 кг | яйця | |
0,235 кг | цукор | |
0,025 кг | вода | |
0,175 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,060 кг | Веселка Жовта |
Крем
1,040 кг | Розет | |
0,400 кг | крем-сир | |
0,460 кг | Крем Лайт зі смаком Полуниці | |
0,180 кг | Преста зі смаком Банану |
Сироп
0,200 кг | вода | |
0,140 кг | Преста зі смаком Банану | |
0,070 кг | молоко згущене з цукром |
Декор
0,300 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,300 кг | молоко згущене з цукром |
Спосіб приготування
Тісто жовте: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на лист 40х60 см бісквітне тісто.
Тісто червоне: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на 2 листа 40х60 см бісквітне тісто.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 200-210°С протягом 7-8 хв.
Крем: Крем Лайт зі смаком Полуниці, Престу зі смаком Банану, крем-сир перемішати до однорідної консистенції та додати у збиті вершки. Крем збити на середній швидкості 1-2 хв.
Декор: у збиті вершки додати згущене молоко та перемішати до однорідної консистенції.
Формування виробу: усі кольорові коржі з'єднати між собою кремом так, як показано на фото. Поверхню рівномірно покрити кремом і поставити в холод. Після охолодження виріб порізати на тіста та задекорувати кремом.
