Рецептури Рецептури

Тістечко Маракуйя

Це яскравий, ніжний та ароматний десерт із виразним смаком маракуйї. Виріб має привабливий зовнішній вигляд завдяки контрастним бісквітним шарам пурпурного та помаранчевого кольорів, між якими розміщено легкий фруктово-сирний крем. Завершенням композиції є ніжний декор зі збитих вершків зі згущеним молоком.

Тісто пурпурне

0,640 кг   яйця
0,050 кг   вода
0,470 кг   цукор
0,350 кг   борошно пшеничне в/г
0,120 кг   Веселка Пурпурна

Тісто помаранчеве

0,320 кг   яйця
0,025 кг   вода
0,235 кг   цукор
0,175 кг   борошно пшеничне в/г
0,060 кг   Веселка Помаранчева

Крем

0,750 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,500 кг   вода
0,350 кг   Міралюкс Маракуйя
0,250 кг   Чоколіна Вайт
0,400 кг   Зеесан Сирний

Декор

0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,300 кг   молоко згущене з цукром

Спосіб приготування

Тісто помаранчеве: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на лист 40х60 см бісквітне тісто.

Тісто пурпурне: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на 2 листа 40х60 см бісквітне тісто.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 200-210°С протягом 7-8 хв.

Крем: Зеесан Сирний розмішати у воді, додати підігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками. В кінці додати підігріту до 40°С Міралюкс Маракуйю. Перемішати до однорідної маси.

Декор: у збиті вершки додати згущене молоко та перемішати до однорідної консистенції.

Формування виробу: усі кольорові коржі з'єднати між собою кремом так, як показано на фото. Поверхню рівномірно покрити кремом і поставити в холод. Після охолодження виріб порізати на тістечка та декорувати. кремом.

Тістечко Маракуйя