

Тістечко Маракуйя
Тістечко Маракуйя
Це яскравий, ніжний та ароматний десерт із виразним смаком маракуйї. Виріб має привабливий зовнішній вигляд завдяки контрастним бісквітним шарам пурпурного та помаранчевого кольорів, між якими розміщено легкий фруктово-сирний крем. Завершенням композиції є ніжний декор зі збитих вершків зі згущеним молоком.
Тісто пурпурне
0,640 кг | яйця | |
0,050 кг | вода | |
0,470 кг | цукор | |
0,350 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,120 кг | Веселка Пурпурна |
Тісто помаранчеве
0,320 кг | яйця | |
0,025 кг | вода | |
0,235 кг | цукор | |
0,175 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,060 кг | Веселка Помаранчева |
Крем
0,750 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,500 кг | вода | |
0,350 кг | Міралюкс Маракуйя | |
0,250 кг | Чоколіна Вайт | |
0,400 кг | Зеесан Сирний |
Декор
0,300 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,300 кг | молоко згущене з цукром |
Спосіб приготування
Тісто помаранчеве: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на лист 40х60 см бісквітне тісто.
Тісто пурпурне: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на 2 листа 40х60 см бісквітне тісто.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 200-210°С протягом 7-8 хв.
Крем: Зеесан Сирний розмішати у воді, додати підігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками. В кінці додати підігріту до 40°С Міралюкс Маракуйю. Перемішати до однорідної маси.
Декор: у збиті вершки додати згущене молоко та перемішати до однорідної консистенції.
Формування виробу: усі кольорові коржі з'єднати між собою кремом так, як показано на фото. Поверхню рівномірно покрити кремом і поставити в холод. Після охолодження виріб порізати на тістечка та декорувати. кремом.
