

Тістечко Груша
Тістечко Груша
Повітряне мусове тістечко з білим шоколадом і грушею.
Глазур
0,040 кг | Тринідад Вайт | |
0,220 кг | Фондант | |
0,008 кг | Желатин | |
0,048 кг | Вода | |
0,150 кг | Вершки тваринні |
Компоте
0,145 кг | Фрутбері Груша | |
0,030 кг | Вода | |
0,004 кг | Желатин | |
0,240 кг | Вода |
Пісочна основа
0,117 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,060 кг | Масло вершкове 82,5% | |
0,045 кг | Пудра цукрова | |
0,025 кг | Борошно мигдальне | |
0,001 кг | Сіль | |
0,025 кг | Яйця |
Крем англез
0,100 кг | Крем Патессері Несолодкі | |
0,040 кг | Жовтки | |
0,015 кг | Цукор |
Мус
0,040 кг | Тринідад Вайт | |
0,050 кг | Чоколіна | |
0,004 кг | Желатин | |
0,024 кг | Вода | |
0,180 кг | Крем Патіссері Несолодкі |
Спосіб приготування
Глазур:
- З Фонданта зварити карамель, помішуючи обережно влити гарячі вершки.
- Масу охолодити до 90°С, додати шоколад, желатинову масу та пробити блендером. Можна додати золотий кандурин.
- Глазур накрити харчовою плівкою в контакт та залишити на 8-12 год. для стабілізації.
- Перед використанням глазур нагріти до 40°С та пробити блендером 2 хв. (для кращого блиску)
Компоте:
- Желатин змішати з холодною водою та залишити в холодильнику для набухання.
- Фрутбері Груша змішати з водою та довести до кипіння.
- Додати желатинову масу, перемішати. Готову масу вилити у форму та заморозити.
Пісочна основа:
- Всі інгредієнти змішати до однорідної консистенції, розкатати між двома листами пергаменту та охолодити в морозильній камері 30 хв.
- Вирізати основи та випекти при температурі 180°C протягом 15-20 хв.
Крем англез:
- Жовтки перетерти з цукром, додати вершки та перемішати до однорідної маси.
- Вершково-яєчну масу довести до температури 80°С постійно помішуючи.
Мус:
- В гарячий крем англез додати Тринідад Вайт, желатинову масу та залишити на 1 хв.
- Потім додати Чоколіну та пробити блендером.
- Додати злегка збиті вершки та вимішати силіконовою лопаткою до однорідності.
Формування виробу:
- Мус залити в форми на 2/3, занурити начинку (заморожене компоте), залити форму мусом до верху і поставити в морозильну камеру на 2-3 год.
- Тістечка дістати з форми, покрити глазур`ю та перекласти на пісочну основу.
