Рецептури Рецептури

Тістечко Груша

Повітряне мусове тістечко з білим шоколадом і грушею.

Глазур

0,040 кг   Тринідад Вайт
0,220 кг   Фондант
0,008 кг   Желатин
0,048 кг   Вода
0,150 кг   Вершки тваринні

Компоте

0,145 кг   Фрутбері Груша
0,030 кг   Вода
0,004 кг   Желатин
0,240 кг   Вода

Пісочна основа

0,117 кг   Борошно пшеничне в/г
0,060 кг   Масло вершкове 82,5%
0,045 кг   Пудра цукрова
0,025 кг   Борошно мигдальне
0,001 кг   Сіль
0,025 кг   Яйця

Крем англез

0,100 кг   Крем Патессері Несолодкі
0,040 кг   Жовтки
0,015 кг   Цукор

Мус

0,040 кг   Тринідад Вайт
0,050 кг   Чоколіна
0,004 кг   Желатин
0,024 кг   Вода
0,180 кг   Крем Патіссері Несолодкі

Спосіб приготування

Глазур:

  • З Фонданта зварити карамель, помішуючи обережно влити гарячі вершки.
  • Масу охолодити до 90°С, додати шоколад, желатинову масу та пробити блендером. Можна додати золотий кандурин.
  • Глазур накрити харчовою плівкою в контакт та залишити на 8-12 год. для стабілізації.
  • Перед використанням глазур нагріти до 40°С та пробити блендером 2 хв. (для кращого блиску) 

Компоте:

  • Желатин змішати з холодною водою та залишити в холодильнику для набухання.
  • Фрутбері Груша змішати з водою та довести до кипіння.
  • Додати желатинову масу, перемішати. Готову масу вилити у форму та заморозити. 

Пісочна основа:

  • Всі інгредієнти змішати до однорідної консистенції, розкатати між двома листами пергаменту та охолодити в морозильній камері 30 хв.
  • Вирізати основи та випекти при температурі 180°C протягом 15-20 хв.

Крем англез:

  • Жовтки перетерти з цукром, додати вершки та перемішати до однорідної маси.
  • Вершково-яєчну масу довести до температури 80°С постійно помішуючи.

Мус:

  • В гарячий крем англез додати Тринідад Вайт, желатинову масу та залишити на 1 хв.
  • Потім додати Чоколіну та пробити блендером.
  • Додати злегка збиті вершки та вимішати силіконовою лопаткою до однорідності.

Формування виробу:

  • Мус залити в форми на 2/3, занурити начинку (заморожене компоте), залити форму мусом до верху і поставити в морозильну камеру на 2-3 год.
  • Тістечка дістати з форми, покрити глазур`ю та перекласти на пісочну основу. 
Тістечко Груша