Тістечко Ананасове
Тістечко Ананасове
Це легкий, освіжаючий десерт із яскравим зовнішнім виглядом і ніжною кремовою текстурою. Виріб складається з кольорових бісквітів зеленого та жовтого кольору, поєднаних між собою ананасово-сирним кремом.
Тісто зелене
| 0,640 кг | яйця | |
| 0,050 кг | вода | |
| 0,470 кг | цукор | |
| 0,350 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,120 кг | Веселка Зелена |
Тісто жовте
| 0,320 кг | яйця | |
| 0,025 кг | вода | |
| 0,235 кг | цукор | |
| 0,175 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,060 кг | Веселка Жовта |
Крем
| 0,600 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
| 0,340 кг | Зеесан Сирний | |
| 0,680 кг | вода | |
| 0,520 кг | Крем Лайт зі смаком Ананасу | |
| 0,400 кг | Чоколіна Вайт |
Декор
| 0,300 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
| 0,300 кг | молоко згущене з цукром |
Спосіб приготування
Тісто жовте: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на лист 40х60 см бісквітне тісто.
Тісто зелене: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на 2 листа 40х60 см бісквітне тісто.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 200-210°С протягом 7-8 хв.
Крем: Зеесан Сирний змішати з водою, Крем Лайтом та підігрітою до 40°С Чоколіною, додати збиті вершки та перемішати до однорідної маси.
Декор: у збиті вершки додати згущене молоко та перемішати до однорідної консистенції.
Формування виробу: усі кольорові коржі з'єднати між собою кремом так, як показано на фото. Поверхню рівномірно покрити кремом і поставити в холод. Після охолодження виріб порізати на тіста та задекорувати кремом.
