Рецептури Рецептури

Тістечко Ананасове

Це легкий, освіжаючий десерт із яскравим зовнішнім виглядом і ніжною кремовою текстурою. Виріб складається з кольорових бісквітів зеленого та жовтого кольору, поєднаних між собою ананасово-сирним кремом.

Тісто зелене

0,640 кг   яйця
0,050 кг   вода
0,470 кг   цукор
0,350 кг   борошно пшеничне в/г
0,120 кг   Веселка Зелена

Тісто жовте

0,320 кг   яйця
0,025 кг   вода
0,235 кг   цукор
0,175 кг   борошно пшеничне в/г
0,060 кг   Веселка Жовта

Крем

0,600 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,340 кг   Зеесан Сирний
0,680 кг   вода
0,520 кг   Крем Лайт зі смаком Ананасу
0,400 кг   Чоколіна Вайт

Декор

0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,300 кг   молоко згущене з цукром

Спосіб приготування

Тісто жовте: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на лист 40х60 см бісквітне тісто.

Тісто зелене: всі інгредієнти збити міксером протягом 5-7 хв. на високій швидкості. Тонко нанести на 2 листа 40х60 см бісквітне тісто.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 200-210°С протягом 7-8 хв.

Крем: Зеесан Сирний змішати з водою, Крем Лайтом та підігрітою до 40°С Чоколіною, додати збиті вершки та перемішати до однорідної маси.

Декор: у збиті вершки додати згущене молоко та перемішати до однорідної консистенції.

Формування виробу: усі кольорові коржі з'єднати між собою кремом так, як показано на фото. Поверхню рівномірно покрити кремом і поставити в холод. Після охолодження виріб порізати на тіста та задекорувати кремом.

Тістечко Ананасове