Рецептури Рецептури

Сонячна Сицилія

Це справжній тріумф середземноморських смаків, де кожен шар розповідає історію сонячного острова, багатого на цитрусові та солодощі. Десерт поєднує в собі яскраві цитрусові ноти, кремову ніжність та фруктову свіжість.

Тісто

0,030 кг   Веселка Помаранчева
0,100 кг   цукор
0,100 кг   борошно пшеничне в/г
0,020 кг   олія соняшникова
0,175 кг   яйця
0,010 кг   вода
0,008 кг   Квік 96

Крем

0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,200 кг   Ганаш Чоко Вайт
0,100 кг   цукати апельсинові
0,200 кг   Зеесан Йогурт
0,200 кг   вода

Шоколадний крем

0,120 кг   Ганаш Чоко Дарк
0,120 кг   Крем Патіссері Несолодкі

Наповнювач

0,180 кг   Фрутбері Абрикос

Покриття велюр

0,120 кг   Ганаш Чоко Вайт
0,001 кг   барвник сухий апельсин

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 4-5 хв. на високій швидкості. Розлити тісто у форми  діаметром 9 см по 0,035 кг та випекти.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 175°С протягом 30 хв.

Крем: збити у пишну еластичну масу вершки, ввести підігрітий до 30°С Ганаш Чоко Вайт та апельсинові цукати і додати Зеесан Йогурт, розведений з водою. Заповнити форми та заморозити.

Шоколадний крем: збити вершки, ввести Ганаш Чоко Дарк та збити все разом у пишну масу. 

Формування виробу: на випечений охолоджений бісквіт відсадити  шар шоколадного крему, викласти заморожений мус та нанести покриття велюру з Ганашу Чок Вайт. Посередині відсадити 0,015 кг Фрутбері Абрикос та декорувати за бажанням. 

Покриття велюр: Ганаш Чоко Вайт підігріти до 35-40°С, підфарбувати у помаранчевий колір та нанести на заморожене тістечко за допомогою фарбопульта. 

Сонячна Сицилія