
Тістечко птіфур у формі сфери спочатку зачаровує погляд своєю формою, а потім залишається у пам'яті на довго через поєднання дуже ніжної мусової структури тістечка з нотками айріш кави та "вибуховим" вкрапленням хрусткого макарону в середині.
Тісто 1
0,100 кг | Блек Вельвет | |
0,040 кг | яйця | |
0,040 кг | вода | |
0,020 кг | олія соняшникова |
Тісто 2
0,105 кг | Макаронмікс | |
0,020 кг | вода |
Мус
0,100 кг | Зеесан Нейтральний | |
0,250 кг | вода | |
0,200 кг | Вершки з рослинними жирами 25% | |
0,200 кг | Чоколіна Айріш кава-шоколад |
Покриття
0,350 кг | Чоколіна Айріш кава-шоколад |
Спосіб приготування
Тісто 1:
збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції. Розмастити тонким шаром на пергаменті (0,5 см).
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 200°C протягом 10-12 хв.
Ротаційна піч: температура випікання 190°C протягом 10-12 хв.
Тісто 2:
перемішайте інгредієнти протягом 3 хв. на середній швидкості плоским бітером. Відсадіть 13 "крапель" по 8 г кожну на лист для випікання. Залишіть лист на годину для завітрювання (підсушування).
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 150°C, ротаційна піч: 135°C. Час випікання 22 хв.
Мус:
Зеесан Нейтральний змішати з водою, після чого перемішати з Чоколіна та збитими вершками до однорідної маси.
Формування виробу:
в силіконову форму (півсферу) відсадити з кондитерського мішка мус, змішаний з подрібненим н/ф макарон. Зверху накрити підготовленим н/ф з бісквіту.
Після охолодження покрити Чоколіною та прикрасити декором з шоколаду.
