Птіфур фісташковий
Птіфур фісташковий
Фісташково-малинове мусове тістечко на шоколадному бісквіті - поєднання, яке завжди звучить як симфонія смаку.
Тісто
| 0,500 кг | Кекс Чоко | |
| 0,250 кг | Яйця | |
| 0,250 кг | Олія соняшникова | |
| 0,050 кг | Вода |
Наповнювач
| 0,700 кг | Фрутбері Малина | |
| 0,100 кг | Зеесан Нейтральний |
Крем-мус
| 0,160 кг | Зеесан Сирний | |
| 0,240 кг | Вода | |
| 0,250 кг | Чоколіна Фісташка Класик | |
| 0,300 кг | Крем Патіссері Несолодкі |
Покриття
| 0,100 кг | Палетта Колд Джел |
Спосіб приготування
Тісто:
- Збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однорідної консистенції.
- Вилити тісто в форму 55х10х4 см.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання 180°С, протягом 18-20 хв.
Крем-мус:
- Зеесан Сирний розмішати у воді, додати підігріту до 40°С Чоколіну Фісташка Класик, а потім збиті вершки.
- Перемішати до однорідної маси.
Наповнювач:
- Фрутбері Малина змішати з Зеесаном Нейтральним, ретельно перемішати до повного розчинення Зеесану Нейтрального.
- Залишити на 10 хв. для стабілізації.
Покриття:
- Розігріти Чоколіну Фісташка Класик до 40°С та з'єднати з Палеттою Колд Джел.
Формування виробу:
- Зібрати у форму розміром 55х10х4 см в наступній послідовності: напівфабрикат, тонкий шар наповнювача, шар крем-мусу до краю форми.
- Заморозити.
- Нанести покриття на виріб та нарізати на порції.
- Тістечка декорувати.
