Рецептури Рецептури

Птіфур фісташковий 

Фісташково-малинове мусове тістечко на шоколадному бісквіті - поєднання, яке завжди звучить як симфонія смаку.

Тісто

0,500 кг   Кекс Чоко
0,250 кг   Яйця
0,250 кг   Олія соняшникова
0,050 кг   Вода

Наповнювач

0,700 кг   Фрутбері Малина
0,100 кг   Зеесан Нейтральний

Крем-мус

0,160 кг   Зеесан Сирний
0,240 кг   Вода
0,250 кг   Чоколіна Фісташка Класик
0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі

Покриття

0,100 кг   Палетта Колд Джел

Спосіб приготування

Тісто:

  • Збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однорідної консистенції.
  • Вилити тісто в форму 55х10х4 см. 

Параметри випікання:

  • Подова піч: температура випікання 180°С, протягом 18-20 хв. 

Крем-мус:

  • Зеесан Сирний розмішати у воді, додати підігріту до 40°С Чоколіну Фісташка Класик, а потім збиті вершки.
  • Перемішати до однорідної маси.

Наповнювач:

  • Фрутбері Малина змішати з Зеесаном Нейтральним, ретельно перемішати до повного розчинення Зеесану Нейтрального.
  • Залишити на 10 хв.  для стабілізації.

Покриття:

  • Розігріти Чоколіну Фісташка Класик до 40°С та з'єднати з Палеттою Колд Джел.

Формування виробу:

  • Зібрати у форму розміром 55х10х4 см  в наступній послідовності: напівфабрикат, тонкий шар наповнювача, шар крем-мусу до краю форми.
  • Заморозити.
  • Нанести покриття на виріб та нарізати на порції.
  • Тістечка декорувати. 
Птіфур фісташковий