

Профітролі ванільні в шоколадному ганаші
Профітролі ванільні в шоколадному ганаші
Повітряні заварні тістечка наповнені ніжним заварним кремом зі згущеним молоком. Завершальним акцентом є блискучий шоколадний ганаш, що надає десерту глибини та елегантності.
Тісто
0,300 кг | Еклермікс | |
0,240 кг | Олія соняшникова | |
0,300 кг | Вода | |
0,300 кг | Яйця |
Крем
0,300 кг | Ванкрем | |
0,600 кг | Вода | |
0,200 кг | Молоко згущене з цукром | |
0,300 кг | Розет |
Ганаш
0,720 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,540 кг | Ганаш Чоко Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв.
- Потім збивати на другій швидкості протягом 8 хв.
- Відсадити тісто на листи вагою по 15 г та випекти.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура 200-180°C.
- Ротаційна піч: температура 190-180°C.
- Тривалість випікання: 25 хв + 5 хв (підсушити при 180°C).
Крем:
- Суміш Ванкрем змішати з водою, додати згущене молоко та збиті вершки.
- Після чого ретельно перемішати.
- Наповнити профітролі кремом по 16 г.
Ганаш:
- Вершки довести до кипіння, додати Ганаш Чоко Дарк.
- Охолодити до 26-27°C.
- Залити зверху на профітролі по 15 г на кожну.
