Рецептури Рецептури

Профітролі ванільні в шоколадному ганаші 

Повітряні заварні тістечка наповнені ніжним заварним кремом зі згущеним молоком. Завершальним акцентом є блискучий шоколадний ганаш, що надає десерту глибини та елегантності.

Тісто

0,300 кг   Еклермікс
0,240 кг   Олія соняшникова
0,300 кг   Вода
0,300 кг   Яйця

Крем

0,300 кг   Ванкрем
0,600 кг   Вода
0,200 кг   Молоко згущене з цукром
0,300 кг   Розет

Ганаш

0,720 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,540 кг   Ганаш Чоко Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

  • Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв.
  • Потім збивати на другій швидкості протягом 8 хв.
  • Відсадити тісто на листи вагою по 15 г та випекти.

Параметри випікання:

  • Подова піч: температура 200-180°C.
  • Ротаційна піч: температура 190-180°C.
  • Тривалість випікання: 25 хв + 5 хв (підсушити при 180°C).

Крем:

  • Суміш  Ванкрем змішати з водою, додати згущене молоко та збиті вершки.
  • Після чого ретельно перемішати.
  • Наповнити профітролі кремом по 16 г. 

Ганаш:

  • Вершки довести до кипіння, додати Ганаш Чоко Дарк.
  • Охолодити до 26-27°C.
  • Залити зверху на профітролі по 15 г на кожну. 
Профітролі ванільні в шоколадному ганаші