Рецептури Рецептури

Пиріг сливово-горіховий Австрійський

Багаство смаку соковитого пряного кексу та хрусткого печива зі сливовою начикою. Ідеальне тріо.

Тісто

0,490 кг   Кватро
0,164 кг   Мускатний кекс
0,330 кг   масло вершкове 82,5%
0,330 кг   яйця
0,100 кг   грецький горіх

Наповнювач

0,800 кг   Фрутбері Слива

Покриття

0,015 кг   Суміш для печива LS
0,210 кг   борошно пшеничне в/г
0,085 кг   пудра цукрова
0,120 кг   маргарин
0,030 кг   яйця

Спосіб приготування

Тісто: змішати яйця, Мускатний кекс та суміш для кексу Кватро з м’яким маслом протягом 4 хв. на 2-й швидкості з використанням плоского бітера. Потім додати підсмажені та подрібнені грецькі горіхи. На поверхню нанести з кондитерського мішка фруктову начинку Фрутбері Слива.

Покриття: всі інгредієнти з`єднати та замісити тісто. Розкатати між пергаментом товщиною 3-4 см, охолодити. Зробити трафатетом малюнок та покрити пиріг. 

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 170°C.
Ротаційна піч: температура випікання 160°C.
Час випікання: 30 хв.

Пиріг сливово-горіховий Австрійський