

Пиріг Сливово-горіховий
Пиріг Сливово-горіховий
Багатство смаку соковитого пряного кексу та хрусткого печива зі сливовою начинкою. Ідеальне тріо.
Тісто
0,490 кг | Кватро | |
0,164 кг | Кекс Мускатний | |
0,330 кг | масло вершкове 82,5% | |
0,330 кг | яйця | |
0,100 кг | грецький горіх |
Наповнювач
0,800 кг | Фрутбері Слива |
Покриття
0,015 кг | Суміш для печива LS | |
0,210 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,085 кг | пудра цукрова | |
0,120 кг | маргарин | |
0,030 кг | яйця |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати яйця, Кекс Мускатний та суміш для кексу Кватро з м’яким маслом протягом 4 хв. на 2-й швидкості з використанням плоского бітера.
- Потім додати підсмажені та подрібнені грецькі горіхи.
- На поверхню нанести з кондитерського мішка фруктову начинку Фрутбері Слива.
Покриття:
- Всі інгредієнти з`єднати та замісити тісто.
- Розкатати між пергаментом товщиною 3-4 см, охолодити.
- Зробити трафаретом малюнок та покрити пиріг.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання 170°C.
Ротаційна піч: температура випікання 160°C.
Час випікання: 30 хв.
