

Пиріг Маковій
Пиріг Маковій
Дуже ніжний, вологий маковий біcквіт з горіхом та журавлиною.
Тісто
0,450 кг | Макова начинка | |
0,130 кг | масло вершкове 82,5% | |
0,250 кг | яйця | |
0,110 кг | цукор | |
0,012 кг | Квік 96 | |
0,050 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,120 кг | грецький горіх | |
0,100 кг | журавлина в'ялена |
Декор
0,100 кг | Палетта Нейтральна | |
0,020 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
- З'єднати Макову начинку, яйця, цукор, Квік 96 та борошно.
- Збити інгредієнти 3-4 хв. в міксері до пишної маси.
- Після чого зменшити оберти міксера та ввести розтоплене масло і перемішати до однорідності.
- Вкінці додати підсушений, подрібнений горіх та журавлину, обережно перемішати та викласти у дві форми для випікання діаметром 18 см.
Декор:
- Палетту Нейтральну з водою довести до кипіння.
- Покрити поверхню охолодженого пирога.
- За бажанням прикрасити грецьким горіхом.
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 175-180°C, 30-40 хв. в залежності від маси тістової заготовки.
