Рецептури Рецептури

Пиріг Маковій

Дуже ніжний, вологий маковий біcквіт з горіхом та журавлиною.

Тісто

0,450 кг   Макова начинка
0,130 кг   масло вершкове 82,5%
0,250 кг   яйця
0,110 кг   цукор
0,012 кг   Квік 96
0,050 кг   борошно пшеничне в/г
0,120 кг   грецький горіх
0,100 кг   журавлина в'ялена

Декор

0,100 кг   Палетта Нейтральна
0,020 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

  • З'єднати Макову начинку, яйця, цукор, Квік 96 та борошно.
  • Збити інгредієнти 3-4 хв. в міксері до пишної маси.
  • Після чого зменшити оберти міксера та ввести розтоплене масло і перемішати до однорідності.
  • Вкінці додати підсушений, подрібнений горіх та журавлину, обережно перемішати та викласти у дві форми для випікання діаметром 18 см.

Декор:

  • Палетту Нейтральну з водою довести до кипіння.
  • Покрити поверхню охолодженого пирога.
  • За бажанням прикрасити грецьким горіхом.

Параметри випікання:

  • Випікати при температурі 175-180°C, 30-40 хв. в залежності від маси тістової заготовки.
Пиріг Маковій