![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Пиріг Маковій
Пиріг Маковій
Дуже ніжний, вологий маковий біcквіт з горіхом та журавлиною.
Тісто
0,450 кг | Макова начинка 25 | |
0,130 кг | масло вершкове 82,5% | |
0,250 кг | яйця | |
0,110 кг | цукор | |
0,012 кг | Квік 96 | |
0,050 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,120 кг | грецький горіх | |
0,100 кг | журавлина в'ялена |
Декор
0,100 кг | Палетта Нейтральна | |
0,020 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: з'єднати Макову начинку, яйця, цукор, Квік 96 та борошно. Збити інгредієнти 3-4 хв. в міксері до пишної маси. Після чого зменшити оберти міксера та ввести розтоплене масло і перемішати до однорідності. Вкінці додати підсушений, подрібнений горіх та журавлину, обережно перемішати та викласти у дві форми для випікання діаметром 18 см.
Декор: Палетту Нейтральну з водою довести до кипіння. Покрити поверхню охолодженого пирога. За бажанням прикрасити грецьким горіхом.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 175-180°C, 30-40 хв. в залежності від маси тістової заготовки.
![Пиріг Маковій](https://www.zeelandia.ua/recipes/pyrohy/pyrih-makoviy/@@images/image-400-014f619898c76cfbb2363d3d00a0ec66.png)