Рецептури Рецептури

Міні Шарлотка яблучна

Ідеально збалансоване пісочне тісто з фруктовою начинкою у зручному порційному форматі. Смак, знайомий з дитинства.

Тісто

0,400 кг   борошно пшеничне в/г
0,190 кг   цукрова пудра
0,260 кг   маргарин
0,004 кг   Суміш для печива LS
0,001 кг   ванілін

Начинка

0,250 кг   Фрутбері Яблуко

Спосіб приготування

Тісто: 

  • Всі інгредієнти змішати до однорідної, пластичної маси.
  • Відкласти 0,200 кг тіста для декору (можна поставити у морозильну камеру).
  • Зважити тістові заготовки по 0,030 кг і викласти у спеціальні форми.
  • Відсадити начинку по 0,010 кг на 1шт.
  • Охолоджене тісто натерти на тертці та викласти поверх начинки.

Параметри випікання:

  • Температура випікання 185-180°С протягом 10-12 хв.

Більше

Ще одна сучасна інтерпретація знайомого з дитинства тертого пирога Міні шарлотка вишнева

Міні Шарлотка яблучна