Міні Шарлотка яблучна
Міні Шарлотка яблучна
Ідеально збалансоване пісочне тісто з фруктовою начинкою у зручному порційному форматі. Смак, знайомий з дитинства.
Тісто
| 0,400 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,190 кг | цукрова пудра | |
| 0,260 кг | маргарин | |
| 0,004 кг | Суміш для печива LS | |
| 0,001 кг | ванілін | 
Начинка
| 0,250 кг | Фрутбері Яблуко | 
Спосіб приготування
Тісто:
- Всі інгредієнти змішати до однорідної, пластичної маси.
 - Відкласти 0,200 кг тіста для декору (можна поставити у морозильну камеру).
 - Зважити тістові заготовки по 0,030 кг і викласти у спеціальні форми.
 - Відсадити начинку по 0,010 кг на 1шт.
 - Охолоджене тісто натерти на тертці та викласти поверх начинки.
 
Параметри випікання:
- Температура випікання 185-180°С протягом 10-12 хв.
 
Більше
Ще одна сучасна інтерпретація знайомого з дитинства тертого пирога Міні шарлотка вишнева
                